какво да взема от инсталацията при смяна на двигател
-
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2010, 19:24
- Модел на автомобила: f0rd orion
- Status: Извън линия
какво да взема от инсталацията при смяна на двигател
Имам Фордче 1,4карбуратор
но искам да му кача кончетата.Намерих едно ЕФИ 1,6 8 винтила от Ескорт и искам да го сложа на моето Орионче.Какво трябва да взема от инсталацията на Ескорта? 

Последна промяна от paci на 01 авг 2010, 19:34, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
-
- потребител
Re: какво да взема от инсталацията при смяна на двигател
Какво всичко?Не ми ли стига датчици и инсталация на мотора+компютъра и кутията с предпазителете и към тях да наредя моите фарове,мигачи и габарити?Благодаря за бързия отговор!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Това малко ли е, пък и не пишеш кой модел е Ориона? В общи линии бива да се замислиш дали не е целесъобразно направо да смениш колата с по-нова, по-мощна и с екстри за същите пари, които ще инвестираш.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Ориона е 1,4 91г.седан.А Ефито от кабелите до предпазителите ми струва 200 лева.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Като цяло,при повечето стари коли car side на инсталацията завършва около бушонното табло.От там нататък си в component side.Тази част ти трябва задължително в пакет.Лошото е,че понякога car side не е съвсем еднаква при моделите от различните години и различните мотори.Особено ако са правени в различни заводи,смятай ги за достатъчно различни,за да ти трябва и тази част от инсталацията.
И аз като Наско не бих се хванал с такова нещо-това не са вече старите лади и москвичи,дето 20 години са излизали с една инсталация.Между две абсол'тно еднакви на външен вид коли може да има такива разлики в инсталацията,че да се чудиш как да я събереш после.
И аз като Наско не бих се хванал с такова нещо-това не са вече старите лади и москвичи,дето 20 години са излизали с една инсталация.Между две абсол'тно еднакви на външен вид коли може да има такива разлики в инсталацията,че да се чудиш как да я събереш после.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!