Глупав въпрос за Мондео 95"
-
- потребител
- Регистриран: 01 окт 2010, 15:16
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Глупав въпрос за Мондео 95"
Информативен Панел (MIP или MFD):
service t°C навън
(сервиза -> свети - когато ECU-то е регистрирало някаква грешка по системите или предстои смяна на консуматив)
Форд Мондео 1995 1.8 16в автомат.
Имам едно жълто ключе, което свети постоянно на панела. За какво може да ми напомня и Как мога да го махна?
Благодаря ви.
service t°C навън
(сервиза -> свети - когато ECU-то е регистрирало някаква грешка по системите или предстои смяна на консуматив)
Форд Мондео 1995 1.8 16в автомат.
Имам едно жълто ключе, което свети постоянно на панела. За какво може да ми напомня и Как мога да го махна?
Благодаря ви.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Глупав въпрос за Мондео 95"
Светва след минаването на определени километри. Свети, за да те подсети да идеш в сервиза, за прегред и смяна консумативи.
Можеш да го махнеш като натиснеш копчето за изключване, което беше някъде на централната конзола, отстрани, вдясно - трябва да се свали май жабката, или поне да се отвори - не се спомням много добре.
Потърси във форума съм 100% сигурен, че темата я има разисквана и беше обяснено много точно къде е бутона и как се прави - на контакт или без и колка време се държеше.
Можеш да го махнеш като натиснеш копчето за изключване, което беше някъде на централната конзола, отстрани, вдясно - трябва да се свали май жабката, или поне да се отвори - не се спомням много добре.
Потърси във форума съм 100% сигурен, че темата я има разисквана и беше обяснено много точно къде е бутона и как се прави - на контакт или без и колка време се държеше.