стартер на Фиеста 96година 1,25 16V Zetec-S
-
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2008, 20:36
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.25i 16V Zetec-S
- Status: Извън линия
стартер на Фиеста 96година 1,25 16V Zetec-S
Търсих с търсачката,но не попаднах на нищо.Имам Фиеста от 96година 1,25 16В Зетек-С от серията Техно.Скапа ми се стартера,но е наврян на майната си с две думи,за които се извинявам.Понеже никаде не попадна на тема как да го смъкна без да разглобя половината кола,съм решил така и така ще разглабям доста,да си купя един от морга и да го сервизирам него,понеже в моя ще е голяма каша(казвам го защото преди 2 години като я купих нещо ми отказа датчика на бензина,по-точно неотчташе коректно и в един миг се оказах без бензин насред нищото посред нощ,сам и без комуникация,и инаправих най-лошото-карах на стартер.Тъпа постъпка,с която не се гордея)От време на време като е по студено не върти,сякаш дори изобщо не е там,нито и лампите премигват(ако укъсява).Дали знае някой дали тази серия е с една марка стартери и евентуално каква?
Последна промяна от paci на 19 сеп 2010, 22:42, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
- Kostadin21
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 21:32
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 16V Zetec-SE 75HP Ghia 1996
Re: стартер на Фиеста 96година 1,25 16V Zetec-S
Стига де!Карал си на стартер и очакваш да работи сега?И колко време кара на стартер или км 

Всеки който няма пари за кола,кара форд!
-
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2008, 20:36
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.25i 16V Zetec-S
Re: стартер на Фиеста 96година 1,25 16V Zetec-S
Карах 10км и го търкалях така още 1 година,но вече го смених с друг купен от един колега от форума,и сега е бетон.Някой ден ще си оправя и оригиналния.Голяма гимнастика е това да смениш стартера на този мотор.Сега съм си щастлив.Жалко,че нямаше как да снимам процедурата,по-точно забравих да снимам,но поне имам опит вече и съм насреща ако някой е тръгнал по същият път.