проблем студен старт
- kabalo86
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2010, 16:40
- Модел на автомобила: Мондео мк2 2.0 16в
- Status: Извън линия
проблем студен старт
фиеста 1.3 моно с газ 92 г. сутрин като я паля на бензин или когато не е карана ,общо взето когато е студена пали на 3-4 секунда .Ако я загася и запаля наново няма проблеми -откъде може да идва проблема .Вечерно време преди да я огася карам няколкок стотин метра на бензин и сутрин пак така.
- nautica_
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2009, 13:04
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1800 16v Zetec 115 p.s
Re: проблем студен старт
Ето решението колега!!!
Много време ми отне за да открия проблема,разбира се с помоща на колегите от форума!!!!
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=41905" onclick="window.open(this.href);return false;
Много време ми отне за да открия проблема,разбира се с помоща на колегите от форума!!!!
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=41905" onclick="window.open(this.href);return false;
- kabalo86
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2010, 16:40
- Модел на автомобила: Мондео мк2 2.0 16в
не е от това нарочно и без газ я оставях 

- nautica_
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2009, 13:04
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1800 16v Zetec 115 p.s
и аз я оставях без газ в бутилката,но разбрах че е от това след като откачих вечерта маркуча на газта(този който влиза в плочката) и сутринта запалих без проблем,все пак си мисля че когато я оставиш без газ в бутилката в системата може и да има някакви остатъци........пробвай все пак това с откачането на маркуча вечерта и виж как ще запалиш на следващата сутрин,за да изключиш газовата като проблем