Помощ за запалване на Mustang GT
-
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 01:26
- Модел на автомобила: Granada
- Status: Извън линия
Помощ за запалване на Mustang GT
Здравейте.
Двигателя е 4,6 V8 - 2007г. Краш-инцидент. В момента всичко сработва с изключение на горивната помпа и стартера. Ключето за краш-ресет беше изключило - включих го - но няма ефект. Предполагаме че става въпрос за някакъв проблем с имобилайзер или нещо от сорта. Налични са 2 та оригинални ключа на колата + 2те оригинални дистанционни за фабричната аларма. Възможно ли е да се анулира имобилайзера по някакъв начин? Ако има колега които да е наясно с електрониките и има възможност да ме посети на място ще е супер, тъй като колата не може да бъде транспортирана на този етап. В Пловдив съм. Телефона ми - 0884 02 22 23 Стоян
Двигателя е 4,6 V8 - 2007г. Краш-инцидент. В момента всичко сработва с изключение на горивната помпа и стартера. Ключето за краш-ресет беше изключило - включих го - но няма ефект. Предполагаме че става въпрос за някакъв проблем с имобилайзер или нещо от сорта. Налични са 2 та оригинални ключа на колата + 2те оригинални дистанционни за фабричната аларма. Възможно ли е да се анулира имобилайзера по някакъв начин? Ако има колега които да е наясно с електрониките и има възможност да ме посети на място ще е супер, тъй като колата не може да бъде транспортирана на този етап. В Пловдив съм. Телефона ми - 0884 02 22 23 Стоян
-
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 01:26
- Модел на автомобила: Granada
- Status: Извън линия
Re: Помощ за запалване на Mustang GT
Оказа се много сериозен проблем. Двигателният компютър е поел удар и е механично унищожен. Размазани елементи по платката и т.н. Дотук никаква яснота какво трябва да търся. Само компютър ли? Има ли отделен имобилайзерен модул и трябва ли ми и такъв в комплект с търсения комп,..... Общо взето имам нужда от специалист-профи в областта.Към кого да се обърна за помощ? Благодаря за инфото предварително
Малко по-подредено инфо:
Форд Мустанг ГТ - 2007г
Двигател 4,6 V8
Скорости - Ръчни
Номер на компютъра: 7R3A-2A650-ALC
Малко по-подредено инфо:
Форд Мустанг ГТ - 2007г
Двигател 4,6 V8
Скорости - Ръчни
Номер на компютъра: 7R3A-2A650-ALC