минах през дупка и таблото ми изгасна
- craghag
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2009, 22:53
- Модел на автомобила: Ford Mondeo TDDI mk3 ghia 2001 115hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
минах през дупка и таблото ми изгасна
Здравейте колеги, преди 5 минути както си карах, минах през една дупка и таблото ми изгасна. Пробвах да запаля пак но изобщо не въртеше, таблото не светеше. Рестартирах акомулатора, но не стана. Пробвахме се да натиснем бутона, който се пада под волана в ляво. Само да добавя касетофончето свири! Карам Мондео мк3. Моля ако някой може да ми помогне да пише.
Последна промяна от paci на 24 яну 2012, 12:07, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Re: ПОМОЩ
Моя съвет е да провериш едни по големи от стандартните предпазители които са правоъгълни и трябва да се намират на табло под предния капак (при двигателя). Щом радиото работи значи има връзка с акумулатора. Контактния ти ключ взима ток през такъв бушон ако не се бъркам. Може да се е откачила някоя букса ама силно ме съмнява понеже хората ги правят с контри и монтират както трябва.
- craghag
- потребител
- Контакти:
Re: ПОМОЩ
Става въпрос за таблото с бушоните нали? Въртях ги но няма ефект
Да не би да е нещо в имобилайзера на ключа? За съжаления нямам друг ключ да прбвам.

-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Re: минах през дупка и таблото ми изгасна
Да на табло с бушонои които би трябвало да са 2 но не съм сигурен на по старите са 2 едното е в купрто а другото е при двигателя. Ето снимка на въпросните предпазители .Това е снимка от Ескорт твоето табло ще изглежда по друг начин , но предпазителите трябва да са същите .Провери за всеки случай да няма и някой от малките изгорял.Огледай и всичките бушони .
http://imageshack.us/content_round.php? ... ad&newlp=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/content_round.php? ... ad&newlp=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- craghag
- потребител
- Контакти:
Re: минах през дупка и таблото ми изгасна
решен е !
Май точно тов беше проблема! Викнах един жичкаджия и ми го оправи за 40лв. Благодаря за мненията!
Май точно тов беше проблема! Викнах един жичкаджия и ми го оправи за 40лв. Благодаря за мненията!