Вентилатор на купето - Ford Focus C-max
-
- потребител
- Регистриран: 15 сеп 2010, 17:37
- Модел на автомобила: Ford Focus C-Max GHIA 2.0 TDCI
- Status: Извън линия
Вентилатор на купето - Ford Focus C-max
Привет на всички 
Доста обстойно разгледах форума,но не успях да намеря тема за проблеми на парното за Ford Focus C-max.Аз имам следния проблем:Моя Форд е с климатроник и парното спря да работи-не се върти вентилатора.Ако някой може да ме насочи какво да погледна и най вече къде се намира електрониката и мотора на парното ще му бъда много благодарен.Благодаря предварително
):):)

Доста обстойно разгледах форума,но не успях да намеря тема за проблеми на парното за Ford Focus C-max.Аз имам следния проблем:Моя Форд е с климатроник и парното спря да работи-не се върти вентилатора.Ако някой може да ме насочи какво да погледна и най вече къде се намира електрониката и мотора на парното ще му бъда много благодарен.Благодаря предварително

Последна промяна от paci на 25 яну 2012, 08:46, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2011, 01:02
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1,8 16v zetec , 95г.
Re: Парно-Ford Focus C-max
колега провери си бушонното табло ,да не ти е изгорял предпазитела за вентилатора
-
- потребител
Re: Вентилатор на купето - Ford Focus C-max
Здравей 
Проверих първо бушона и след това релето.Най вероятно самия вентилатор е умрял или има някъде още електроника за него която не е знам къде е
.Ще продължавам да ровя и ще пиша какво е станало...

Проверих първо бушона и след това релето.Най вероятно самия вентилатор е умрял или има някъде още електроника за него която не е знам къде е

-
- потребител
Привет.Май си пиша сам за проблема с вентилатора на парното,но дано да бъда полезен на някого.Проблема излезна в електрониката за управление на вентилатора.Тя се намира зад таблото на климатроника.Беше заминал куплунга за захранване на вентилатора,беше стопен-най вероятно слаба връзка.Ако някой се нужда е мога да му пратя снимки как се разглобява,че там е голяма играчка.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Здравей колега. Радвам се, че си решил проблема. Тези коли са сравнително нови и малко хора имат такива, а още по-малко имат проблеми с тях, та затова никой не е писал. Ако си направил снимки е хубаво да ги качиш някъде и да сложиш линковете в темата. Сигурен съм, че ще са полезни на някой в бъдеще, който ще се сблъска със същия проблем.