Мондеото не пали-помощ колеги
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 02:23
- Модел на автомобила: Mondeo 1,8TDI 97г
- Status: Извън линия
Мондеото не пали-помощ колеги
Привет на всички,Изгасна и не иска да запали,в началото работеше за по десетина секунди и гаснеше,после отказа и това да стори.След доста опити да запаля ми отказа и стартера,но като го дам на късо през клемите стартера върти значи проблема не е във него.Навява ме мисълта за имобелайзера но лампата за него до часовника никога не е светила,може и да е изолиран знам ли така купих колата и никога не е светила а колата палеше .Не съм със оригинална аларма,някакво китайче са и сложили.Колеги давайте идеи от къде да я почна,алармаджия диагностика.Колата е Мондео 1.8td 1998г джия.
-
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2012, 19:10
- Модел на автомобила: fiesta 1.25z tech
Re: Мондеото не пали-помощ колеги
може да ти пада налягането км помпата/сложи възвратен клапан или помпа на ел.всмукателна с таиминг реле за да изкл.като на бензинките за да ти дига гориво.Като цяо тр да си сигурен че имаш гориво в помпата,вузмовно системата да е взела вузд.обезвъздуши филтъра проверу го да не напълно запушен.а отностно алармата опитай да я изолираш но щом е ефтина мисля че няма такава зашита /да не пали/ А и има един чалъм за авариино запалване пре проблем с ела.дай директна връзка от + на акумолатора към + на бобинката на стартера с дебел кабел мин 1.5
-
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2012, 19:10
- Модел на автомобила: fiesta 1.25z tech
колега запали ли мондеото кажи да знаем и ние кво стана
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 02:23
- Модел на автомобила: Mondeo 1,8TDI 97г
готово е колеги,нямаше налягане във помпата,някакви перки смениха и сега всичко е наред.goro_89 написа:колега запали ли мондеото кажи да знаем и ние кво стана