Взаимозаменяемост на лентов кабел Мондео от МК1 на МК2
- bikercho
- потребител
- Регистриран: 06 авг 2009, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 2.0 sedan Ghia,
Ford Mondeo MK1 2.0 sedan Ghia - Status: Извън линия
Взаимозаменяемост на лентов кабел Мондео от МК1 на МК2
Здр колеги искам да попитам лентовия кабел от Мондео Мк1 което е с темпомат става ли на Мондео МК 2 също с темпомат мерси предварително и според вас възможно ли е да се е прекъснало само кабелчето за ербега щото клаксона и темпомата си работят а лампичката за ербега мига след дълга борба с тази лампичка стигам до заключението че е от лентовия кабел
- bikercho
- потребител
Re: Взаимозаменяемост на лентов кабел Мондео от МК1 на МК2
Приятели >:D<: >:D<: >:D<: урааа най накрая се преборих с тази лампа като слагах темпомата на мондеото си запазих стария волан + лентовия кабел и викам я да видя стария лентов кабел да го сложа макар и без темпомат за проба вземам стария кабел и какво да видя той бил едно към едно с този за темпомата не знам защо дали защото колата е джия и са го предвидили хората да е трилентов сложих стария кабел и радост за окото няма да свети повече тоз ербег и темломата си бачка а бе радост в къщи >:D<:
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
- Status: Извън линия
Браво, че си се оправил иначе кабелите на МК1 и МК2 са еднакви, а аз досега не съм видял мондео с лентов кабел само с 2 кабела, а иначе съм монтирал 3 темпомата включително и на дизелово мондео.

- bikercho
- потребител
аха ем щото като си слагах темпомата бях останал с вличетлението че има двулентов и трилентов кабел щото колеги ми бяха казвали че е задалжително лентовия кабел да е от волан с бутони за темпомат и затова