Проблем след ремонт на стартер .
- yaneff82
- потребител
- Регистриран: 21 яну 2011, 19:38
- Модел на автомобила: мондео комби 2.0 TDCI 131hp 2003г
- Контакти:
- Status: Извън линия
Проблем след ремонт на стартер .
Здравейте колеги ! Мислих си , че акумулатора ми е заминал и затова колата пали трудно , купих нов и се оказа , че е стартера , искаха ми 25 лв за демонтаж ,25 лв за монтаж и отделно каквото излезе ремонта , реших аз да се пробвам ( нищо не разбирам от стартери ) и след малко разпитване и предположения се реши , че са втулки.Свалих и разглобих стартера , купих нови втулки смених ги - монтирах стартера и колата пали като нова и всичко ми излезе 2 лв за двете втулки .НО ......... когато дам на контакт акумулатора свети ( което е нормално ) паля колата и след 5-6 секунди лампата за акумулатора пак светва и си стои така , мултицета отчита не повече от 13,1 в всичко е вързано както си беше , какво по дяволите може да се е прецакало ? Най логично е да кажем , че е динамото , но туй като нямах проблеми с него и се случи непосредствено след ремонта на стартера , мисля , че може и аз нещо да съм сгафил .
Колата е мондео комби 1.8 ТДИ 2000г
Нямам пари вече за ремонти , за една седмица смених всички ремъци и ролки , хидравлична помпа , задни долни носачи , задни пружини , водна помпа , всички масла и филтри нов акумулатор , и всичко започна след като реших да изпера целия салон , и на следващия ден разлях 11 л нафта в купето , сега ще сменям и салона .
Така , че ще съм много благодарен ако някой може да ми каже как да си го направя сам ( ако е възможно ) , но тъй като не съм просветен в областта , ще помоля да обяснявате като на бавно развиващ се .

Колата е мондео комби 1.8 ТДИ 2000г
Нямам пари вече за ремонти , за една седмица смених всички ремъци и ролки , хидравлична помпа , задни долни носачи , задни пружини , водна помпа , всички масла и филтри нов акумулатор , и всичко започна след като реших да изпера целия салон , и на следващия ден разлях 11 л нафта в купето , сега ще сменям и салона .

Така , че ще съм много благодарен ако някой може да ми каже как да си го направя сам ( ако е възможно ) , но тъй като не съм просветен в областта , ще помоля да обяснявате като на бавно развиващ се .