Кабел маса форд фиеста мк3
-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2013, 20:43
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK3 1991 Ghia
- Status: Извън линия
Кабел маса форд фиеста мк3
Здравейте колеги. От известно време имам много странен проблем с автомобилчето - форд фиеста мк3 1.4 бензин 1991 ghia. Поблемът изглежда долу горе така. По време на движение започват колебания в оборотите и моторът спира да работи, след което вижда зор да запали пак. Това се случва спонтанно независимо на коя предавка е. Понякога успявам да предвидя, че започва да го прави, тъй като "гасненето" е предшествано с колебания в оборотите и ако мина на свободна и форсирам за известно време - около 4-5с. се стабилизира, но не винаги. На последък доста трудно успявам да запаля.
Досега при опит да разберем за какво става въпрос в свервиз, който посещавам от много време и на който имам доверие, решихме да сменим датчик за колянов вал и комутатор. Сменени са чисто нови. Проблемът остана. Бях посъветван от познат със същия проблем - абсолютно идентични признаци, да видя кабела за масата.
Ако някой може да ме насочи къде да търся този кабел ще съм благодарен.
Държа да отбележа, че горивн филтър и въздушен филтър са също нови и не би следвало да са причина за проблема.
Досега при опит да разберем за какво става въпрос в свервиз, който посещавам от много време и на който имам доверие, решихме да сменим датчик за колянов вал и комутатор. Сменени са чисто нови. Проблемът остана. Бях посъветван от познат със същия проблем - абсолютно идентични признаци, да видя кабела за масата.
Ако някой може да ме насочи къде да търся този кабел ще съм благодарен.
Държа да отбележа, че горивн филтър и въздушен филтър са също нови и не би следвало да са причина за проблема.