Помощ
-
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2014, 12:42
- Модел на автомобила: Puma
- Status: Извън линия
Помощ
Здравейте, колеги нов съм във форума и имам следния проблем.Купих си форд пума 1.4i 90 к.с пумата си беше екстра реших да проверя какво е състоянието и отдолу и отидох на канал.огледах я отдолу и беше добре.жилото на километража или беше скъсано или откачено и докато я оглеждах видях едно кабелче със 3 букси да стърчи отдолу и реших, че е това за километража и го закачих.Обаче със това дойде проблема май.закачих кабелчето и вече затворих капака да си ходя но колата така и не запали мисля, че нещо насметох, че бензиновата помпа не качва бензин. изобщо няма бензин до двигателя защото на дърпане не пали а като завъртиш ключа и стартера не върти ток има но стартера не върти.ако има нещо което трябва да обясня повече пишете. Благодаря предварително
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Помощ
Разкачи ли тези кабели? Качи някоя снимка на тази букса, за да ориентираш колегите.
Да не нещо останало от някоя неработеща аларма?
Къде премери, че има ток?
Да не нещо останало от някоя неработеща аларма?
Къде премери, че има ток?

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.