Задни светлини на FOCUS II combi
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2013, 12:31
- Модел на автомобила: FOCUS
- Status: Извън линия
Задни светлини на FOCUS II combi
Здравейте правилно ориентирани люде!
От скоро ме вози един Форд Фокус 2, 1.6, 90 к.с., 2006 г., комби, дизел
. Като цяло съм много доволен, освен леееекинкия проблем с турбото, който най-вероятно се случи поради немарливостта на братята италианци (понеже от там е внесена). След отстраняването му(срещу 1600 и кусур лева) колицата си върви и ми служи добре. Вчера, обаче, резко осъзнах, че не знам за какво служи най-долната светлина на заден десен рефлектор, която е с бяло стъкло. Не реагира когато пуснах задни светлини за мъгла, на задна скорост също. Смених крушката, обаче пак ЦЪ. Та въпроса ми е за какво, аджеба, е тая гяволия и защо не желае да работи въпреки, че смених крушката с чисто нова.
Моля да ме извините, ако този въпрос вече е разискван. В такъв случай се надявам да ми посочите линк кум темата.
От скоро ме вози един Форд Фокус 2, 1.6, 90 к.с., 2006 г., комби, дизел

Моля да ме извините, ако този въпрос вече е разискван. В такъв случай се надявам да ми посочите линк кум темата.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Задни светлини на FOCUS II combi
Светлина за заден ход е. Щом не свети не идва ток, някъде датчика меже да е откачен, или повреден.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО