2 бързи питанки
-
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2015, 01:24
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2005 2.0
- Status: Извън линия
2 бързи питанки
Здравейте колеги.
Имам 2 въпроса
1. Лампичката в джабката ми угасна. Смених крушката,която беше потъмняла леко и реших че е изгоряла но дори с новата ударих на камък. Спирането на функционирането и стана след като 1 несесер с дискове се беше отворил отвътре к съм убеден че 1то крило се беше вмъкнало над държача вътре в самата джабка и се наложи апликация на лека сила за да се извади. Проверих фасонката уж вс е на мястото си,няма разкачени кабелчета и тн. Данеби да не съм сложил новата крушка грешно или нещо др? Тя по принцип би трябвало да севтне при вс.1 отваряне независимо ден или нощ нали? Ако някой знае какво да направя ще съм благодарен за инфото.
2.AUX входа в джабката пак ако има включен в него кабел постоянно без този каб3л да е свързан за устройство точи ли ток при изключен или включен автомобил? Че не смея да го оставя включен
Благодаря предварително
Имам 2 въпроса
1. Лампичката в джабката ми угасна. Смених крушката,която беше потъмняла леко и реших че е изгоряла но дори с новата ударих на камък. Спирането на функционирането и стана след като 1 несесер с дискове се беше отворил отвътре к съм убеден че 1то крило се беше вмъкнало над държача вътре в самата джабка и се наложи апликация на лека сила за да се извади. Проверих фасонката уж вс е на мястото си,няма разкачени кабелчета и тн. Данеби да не съм сложил новата крушка грешно или нещо др? Тя по принцип би трябвало да севтне при вс.1 отваряне независимо ден или нощ нали? Ако някой знае какво да направя ще съм благодарен за инфото.
2.AUX входа в джабката пак ако има включен в него кабел постоянно без този каб3л да е свързан за устройство точи ли ток при изключен или включен автомобил? Че не смея да го оставя включен
Благодаря предварително
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Re: 2 бързи питанки
По първия ти въпрос.
Щом си проверил фасонката и си сложил нова круша, остава вариант да се е прекъснал кабел преди фасонката или самия бутон да не в ред.
Щом си проверил фасонката и си сложил нова круша, остава вариант да се е прекъснал кабел преди фасонката или самия бутон да не в ред.
-
- потребител
Как мога да проверя дали е бутона или кабел?
- addition
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2007, 17:35
- Модел на автомобила: Focus C-Max 2.0 TDCI '04 Ghia
Кабелът в AUX-a просто "удължава" буксата и я преобразува от женска стерео букса в мъжка такава. Нищо не харчи с него.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Като "звъннеш" линията. Най-лесно с мултицет който маже да бипка. Свързваш сондите с кабелите и ако бипне значи имаш затворена верига.KZNex написа:Как мога да проверя дали е бутона или кабел?
Писах ти да провериш кабелите, заради този несесер дето се бил наврял и трудно е излязъл. Може да е прецакал нещо, та за туй се налага да провериш веригата.
-
- потребител
Благодаря! Вс е точно и в употреба. Благодаря за отзивите
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Супер!
А сега ние почваме да гадаем къде е бил проблема.
Sent from my Lenovo S750 using Tapatalk 4
А сега ние почваме да гадаем къде е бил проблема.
Sent from my Lenovo S750 using Tapatalk 4

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.