не работеща запалка при мондео 1997
- kriki
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec
- Status: Извън линия
Re: не работеща запалка при мондео 1997
Явно 1280/1024 му идват множко като ги намалих на 640/480 и мръдна работата малко са в обратен ред снимките ама да не издребняваме а по въпроса с маимунката супер е
дано вече да приключи казуса с това табло 

-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6 - Местоположение: Дупница
Е и какво излезе накрая ??? Оказа се че темата се превърна във спор и то защо ? Ще ви кажа. Защото едни караме коли до 96 година, други след тази дето ги водят МК2 . На тези до 96 г трябва да се сваля кората под волана която се държи с три винта за звезда отверка и две щипки във горния край. Самото табло се отваря като се дръпне едно наилоново лостче надолу. А на тези след 96та тази глупост със сваляне на кората е коригирана, и е поставен капак като на жабка, и вместо да се дърпа лостче надолу се натиска бутон за да се отвори таблото. >:D<:
-
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 19:16
- Модел на автомобила: MONDEO - 1998 GHIA 2.0 Zetec 16v
Здравейте колеги. Оправих се най-накрая с тази запалка или по-точно с бушона.При мен нямаше такъв капак както на снимката с десния волан. На негово място има ниша. Кората не се сваля само че трябваше да си завра главата при педалите и да погледна на горе за да видя проклетата кутия. Не съм очаквал че ще е толко на вътре и за това не я намирах. На нея има една малка рейка която се издърпва и кутията пада на долу както ми описаха колегите.Рейката прилича на дръжката на запалката,само че е по-малка. Благодаря на всички за помоща.