къде е + и -
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
къде е + и -
някой може ли да ми каже кой кабел е (+) и кой е (-) на стоповете на сиера.(шото има 5 букси,2 са с по 2 кабела,и аз незнам кой за какво та затова питам да не дупча всичките)
винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Най-добре е да вземеш "+" от двата стопа едно временно май. Аз като вързах моя трети стоп сега стандартния стоп, от който съм взем плюса свети малко по-слабо от другия. Не ми остава време да пусна още една жица да видя дали ще даде друг проблем обаче. Това в случай, че стопа не ти е с диоди, защото с тях май няма да има този ефект/дефект.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
след малко проблеми и инатство го свързах.
понеже масата се ''базикаше'' с мен,поиграх си и я почистих.
значи + при форд,ауди,фолксваген,бмв (или поне моделите:сиера,б4,голф,320 -90) е кабел с черен цвят или червено (бордо) ,пада се на 2-ра позиция(но това е различно за всеки модел май,въпреки с б4 сиерата се доблира),- (масата)е кабел на цвят мръсно жълто и ярко.иначе на добре изтъркано до метал железце или болтове ,които в никакъв случай не са ръждясали,щото от опит контакт не правят с какво и да ги пръскаш.
понеже масата се ''базикаше'' с мен,поиграх си и я почистих.
значи + при форд,ауди,фолксваген,бмв (или поне моделите:сиера,б4,голф,320 -90) е кабел с черен цвят или червено (бордо) ,пада се на 2-ра позиция(но това е различно за всеки модел май,въпреки с б4 сиерата се доблира),- (масата)е кабел на цвят мръсно жълто и ярко.иначе на добре изтъркано до метал железце или болтове ,които в никакъв случай не са ръждясали,щото от опит контакт не правят с какво и да ги пръскаш.

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари