naskowu - помощ за алармата
-
- потребител
- Регистриран: 28 дек 2007, 13:36
- Модел на автомобила: Ford
- Status: Извън линия
naskowu - помощ за алармата
Колега, четох постингите ви с billy_boy за неговата аларма и ви моля за малкопомощ и за мен. Алармата ми е Eaglemaster, но модела не зная. Слагана е на автомобила допълнително. Че е тази марка предполагам от това, че този текст е изписан на един от чиповете и не релелатата й, а и схемата, която сте дали пасва на моята. Проблемът ми е, че много често отказва - не мога да я изключа с дистанционното. Показаха ми как да го правя - с ключ на контакт и натискане на ключето Over-ride switch. След това обаче не мога да я настроя. Пробвам по начина даден в дискусията ви -
- Поставяш Acc на включено.
- Натискаш и задържаш тактовия бутон (S2).
- След това натискаш over-ride ключа.
- Сирената бипва 1 път.
- Пускаш S2, натискаш които и да е бутон на дистанционното.
- След 10 секунди алармата излиза от learning mode.
- За второ дистанционно по същия начин.
Не зная дали това е правилно, но при мен сирената бипва един път не когато натисна over-ride ключа, а когато го пусна след натискането с едновременно натиснат бутон S2. Освен това при следващо натискане на друг бутон от дистанционното алмармата бипва два пъти и чак тогава минава в някакъв друг режим. Та, ....... ако можеш помогни.
попълни си коректно профила
pepy
- Поставяш Acc на включено.
- Натискаш и задържаш тактовия бутон (S2).
- След това натискаш over-ride ключа.
- Сирената бипва 1 път.
- Пускаш S2, натискаш които и да е бутон на дистанционното.
- След 10 секунди алармата излиза от learning mode.
- За второ дистанционно по същия начин.
Не зная дали това е правилно, но при мен сирената бипва един път не когато натисна over-ride ключа, а когато го пусна след натискането с едновременно натиснат бутон S2. Освен това при следващо натискане на друг бутон от дистанционното алмармата бипва два пъти и чак тогава минава в някакъв друг режим. Та, ....... ако можеш помогни.
попълни си коректно профила
pepy