Проблем аларма
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
- Status: Извън линия
Проблем аларма
От скоро имам мондео 2.0 98година. Явно имам аларма, щото имам дистанционно и още една джаджа за програмиране на нови дистанционни. Алармата явно е GT - италиянско чудо на техниката. На платката на дистанционното пише GT82TXC. Та въпросът ми е къде я е заврял тази аларма италиянеца че нещо не мога да я намеря. Зврих се около двигателя дето уж ги слагат, ама не видях нищо.
-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2007, 15:03
- Модел на автомобила: fiesta 96g 1.25zetec
може и под капака да ти е при двигателя а може и под таблото, поогледаи се! но аз както разбирам ти просто имаш дистанционно а това не е гаранция че има и аларма. 1 съвет от мен аз имах като купих фиестата дори се опитваше да работи, но чиста работа е да отидеш при маистор и да ти сложи нова, и задължително за да си нямаш за в бъдеще главоболия не ползваи старата инсталация. просто не е удачно пък и фордчетата е всеизвестно какви са им връзките по ел. инсталацията бързо окисляващи се, фабрично дефектче де.
УСПЕХ

- to6kooo
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 22:13
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 16V GHIA 2003 с ГИ KME
Сваляш кората под волана-голямата която е на три винта и оглеждаш,на Мондеото там са всички нужни кабели за монтаж на аларма,ако не е там поне трябва да има връзки които си личи че не са фабрични.Възможно е GT-то да е в един корпус с сирената и е някъде при двигателя обаче така или иначе трябва да има връзки кадето ти казах-централното,бутоните на вратите и т.н. Най-добре както те съветва колегата си сложи нова,разпространена,даже и българска защото тези GT,GEMINI и други когато откажат няма кой да ти помогне в България,просто няма инфо за програмиране,схеми и др. 7години слагам аларми и много такива италиански и др.съм изхвърлил