Трябва ми спешно ел. схема на Модео...
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
- Status: Извън линия
Трябва ми спешно ел. схема на Модео...
С ел.седалки+подгряване да се види от къде е взето захранаване, има ли изведени но не вързани с букси кабели, предпазители и релата... Трябва ми такава схема, който може да помога... Сменил съм салона на едното Мони, и трябва да се подвърже само, че до сега е имало само една ел.седалка която е била само за дълбочината, но не и за напред-назад а новата шоф. е пълна ел.седалка а пасажерската подгряването и е новото 

- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Колега, сега като се замисля във Ford TIS ги има ел.схемите много подробно... Можеш да го дръпнеш от тук http://store1.data.bg/tco/ford/TIS/
Обаче са за Мондео от 97г нататък, т.е. ако е МК2 ще ти свършат работа, за по-старите - не знам, те уж доста си приличат...
Обаче са за Мондео от 97г нататък, т.е. ако е МК2 ще ти свършат работа, за по-старите - не знам, те уж доста си приличат...
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Това е основната, но сигурно ще ти трябват и схемите на конекторите (означени са с Cxx)
- Прикачени файлове
-
- W3751A00.pdf
- (10.15 KБ) Свален 265 пъти