Отново за алармото на мондео-99г.
-
- потребител
- Регистриран: 23 авг 2008, 22:07
- Модел на автомобила: ford mondeo hatchbek 2.0i ghia 1999g.
- Status: Извън линия
Отново за алармото на мондео-99г.
Ключа работи, заключва, двойна блокировка-примигват мигачите, отваря петата врата.Ходих на електрончици,монтираха ми сирена в задния десен калник, имало е такава открих и кабела и мястото където е стояла.Няма звук и това е,аларма има място за релета има, само че за 4ри не за 3 едното гнездо е отдоло а другите горе.На едното място има реле-най дясното гнездо,на средното гнездо има някаккъв метален мост.Отделно в английския сайт гнездата са бели , а моите са сини долното е бяло, гнездото с релето е с кафяво реле а нямам подгряващи седалки.Пълна бъркотия алармажиите казват, че може да няма аларма, а аз я виждам.Какво да правя, да разглобявам да чупя да горя инсталации какво?На стъклата има икони с катинар сирена няма, модела е ГИА 07.1998г. произведена 2000куб. хечбек.
- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: Отново за алармото на мондео-99г.
Не очаквай да свирне - модела е само с имобилайзер не с аларма - това че си намерил окабеляване не означава че си имал такава - ако на предния капак имаш датчик заводски монтиран (в колонките на вратите имаш решетчици за обемните датчици а не просто бели(сиви) тапи) то тогава са сменили модула с такъв без аларма...По добре си сложи нова поне да свири при удар или поне с шокдатчик..
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
-
- потребител
- Регистриран: 23 авг 2008, 22:07
- Модел на автомобила: ford mondeo hatchbek 2.0i ghia 1999g.
Re: Отново за алармото на мондео-99г.
Благодаря, вчера ходих при едни други"специалисти" и те ми казаха същото без да гледат има ли аларма или няма.Изгърбиха ме с 45лв за неработеща врата и липса на осветление на цялото арматурно табло.Накрая ми се накараха и това е в квалитологично отношение в България, няма касова ни фактура ни билет за баня вземат на око.