Моля кажете какво се свързва с тази букса при мондео?

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
gorskiq
потребител
потребител
Регистриран: 21 юли 2006, 12:13
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i 16v Ghia "99, Renault twingo 1.2 8v "00, Ex Ford Mondeo 1.8 16v GLX ''95
Контакти:
Status: Извън линия

Моля кажете какво се свързва с тази букса при мондео?

Мнение от gorskiq » 03 мар 2009, 20:47

След като установих, че в двигателния отсег имам прекарана инсталация за климатик, не се стърпях да разглобя и част от централната конзола в купето, за да стигна до панела за управление на отоплението и вентилацията, и да видя какво имам. Е нищо не открих по въпроса, но намерих една букса която бе зелепена с тиксо към сноп от кабели. Понеже имам ел. огледала и подгряване на предно и задно стъкла, не се сещам за нищо друго освен тя да служи за свързване на борд компютър, тъй -като буксата се намира най-близко до копчето за ел. огледалата. Колеги, ако някой има идея с какво може да се свързва с тази букса да напише някой ред. Ето и две снимки. Буксата има осем дупки, но само пет са окабелени. На нея има гравиран номер: N91A614489JSA, но с микроката нещо не можах да се справя за съжаление. Благодаря на отзовалите се колеги.
След като порових из мобилето, попаднах на снимка на мондео с тракшън контрол. Преди няколко дни си монтирах задни ел. стъкла и буксите им бяха същите и понеже това копче по форма е еднакво с това от ел. стъклата, май е точно за тракшън контрол. Очаквам още мнения.
Прикачени файлове
tr control.jpg
DSC02141-1.jpg
DSC02139-1.jpg

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”