щракащо реле на ескорт тд
-
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2009, 10:28
- Модел на автомобила: eskort td 96
- Status: Извън линия
щракащо реле на ескорт тд
имам ескорт от 96та тди 90коня преди месец започна да прещраква сега цька постоянно проследих го намира се в блока с бушоните реле R2 малко кафяво четох форума никой не дава точно обяснение за какво служи и може ли да се махне ? в книгата е описано като "Инжекционна система, задържане на
запалването, турбодизелов двигател". но не ми оказва абсолютно никакво влияние вьрху вьрвенето и другите ел инсталации. блока ми е свалян и припояван за лоши спойки преди около година. супер досадно е какво да го направя
запалването, турбодизелов двигател". но не ми оказва абсолютно никакво влияние вьрху вьрвенето и другите ел инсталации. блока ми е свалян и припояван за лоши спойки преди около година. супер досадно е какво да го направя
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
Re: щракащо реле на ескорт тд
Те това го имаше и колегата georgiev , пак турбодизелак, махнал го е и си кара така пича без проблеми, виж обаче дали ти тръгва компресора на климатика !!!
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=28990" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=8&t=28990" onclick="window.open(this.href);return false;

With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
-
- потребител
климатика /компресора/ си работи с щракащо реле. сега го изкарах пак си работи ще пробвам няколко дена и ще пиша. ако някой има повече инфо да сподели
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Това мисля, че не е добре като идея.Махането на релето може до доведе до някакви неприятни последици.По-добре е според мен, да си видиш спойките в бушоното табло.Има тема по този въпрос с таблото.Ако не може би самото реле е повредено.Махането на нещо, което не работи добре, само по себе си не е решение на пробленма!
-
- потребител
вече 10 дни си карам без релето без никакви проблеми . всичко си работи без отклонения. перка радиатор сьщо включва. всички датчици и стрелки и др.отчитат
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Виш в хайнесите какво пише за това реле. В БГ ръководството са сгрешени релетата...