Регулиране на фарове за мъгла
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
- Status: Извън линия
Регулиране на фарове за мъгла
Здравейте колеги,
някой знае ли дали фаровете за мъгла на Фокус 2 могат да се регулират по някакъв начин. Имам усещането, че вече светят така да се каже на по-близко. Искам да дигна малко светлиния лъч.
Мерси предварително
някой знае ли дали фаровете за мъгла на Фокус 2 могат да се регулират по някакъв начин. Имам усещането, че вече светят така да се каже на по-близко. Искам да дигна малко светлиния лъч.
Мерси предварително
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Регулиране на фарове за мъгла
Мога да ти кажа как светят на Fusion-a който е на 9 месеца и фаровете за мъгла са регулирани от завода. Светят си на около метър - метър и половина пред колата. Според мен така трябва да светят. Основните са за да светят по надалеч.
- Itskin
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2008, 14:46
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI '07
Re: Регулиране на фарове за мъгла
Здрасти колега,
така е, но си сложих нови крушки и така. Както и да е, вчера разбрах как става. Махат се пластмасовите лайсни на бронята за по-добра видимост, а иначе има две дупчици от горната страна на фара и оттам се достига до винчето ( шестограм е). Сега вече са идеално настоени както преди, поне така си мисля де. Надявам се да е полезно на всички колеги.
Поздарви
така е, но си сложих нови крушки и така. Както и да е, вчера разбрах как става. Махат се пластмасовите лайсни на бронята за по-добра видимост, а иначе има две дупчици от горната страна на фара и оттам се достига до винчето ( шестограм е). Сега вече са идеално настоени както преди, поне така си мисля де. Надявам се да е полезно на всички колеги.
Поздарви