Въпрос за една букса
-
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2008, 17:14
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
Въпрос за една букса
Здравейте, моята мацка си купи една фиестичка '97г. 1.8д, която впоследствие се оказа че има проблеми.
Един от проблемите е че отказаха авариините и клаксона, мигачите си работят добре.
Проверих бушоните и те са добре.
Разглобих корите около волана и видях, че се е извадила ей тая буксичка http://gogogoplay.snimka.bg/automobiles ... 4.15343083" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://gogogoplay.snimka.bg/automobiles ... 4.15343089" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;. Въпроса ми е за какво служи тая буксичка и дали не е нещо по управлението на аербега.
Страх ме е да я бодна за да не гръмне възглавницата така, че помагайте плс !
Проблема с клаксона и авариините е решен! Остана дилемата за буксата, според мен е за аербег-а защото не ми свети и чек лампата на таблото при контакт, бушон има и е здрав.
Един от проблемите е че отказаха авариините и клаксона, мигачите си работят добре.
Проверих бушоните и те са добре.
Разглобих корите около волана и видях, че се е извадила ей тая буксичка http://gogogoplay.snimka.bg/automobiles ... 4.15343083" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://gogogoplay.snimka.bg/automobiles ... 4.15343089" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;. Въпроса ми е за какво служи тая буксичка и дали не е нещо по управлението на аербега.
Страх ме е да я бодна за да не гръмне възглавницата така, че помагайте плс !
Проблема с клаксона и авариините е решен! Остана дилемата за буксата, според мен е за аербег-а защото не ми свети и чек лампата на таблото при контакт, бушон има и е здрав.
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
Re: Въпрос за една букса
Ако е за Еърбега трябва лампата да е светела.А крушка има ли или е извадена....
- perfekt
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 13:21
- Модел на автомобила: MONDEO 2.0 TDCI DURATORQ
- Контакти:
100% джамбазите са я извадилиgazetto написа:А крушка има ли или е извадена....
-
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2008, 17:14
- Модел на автомобила: Fiesta
Здравейте, извинявам се, че чак сега отговарям но... 
Таблото не съм го свалял но мисля в най-скоро време да го смъкна, проблема ми е, че тая букса най-вероятно е за аербег-а а лампата най-вероятно и тя е извадена. Възглавницата е 100% там не е гърмяла видях малка част от нея като бърниках по волана.
Има ли някакъв шанс ако сложа крушчицата и бодна буксата да вземе да се отвори възглавницата ако има накой дефектен датчик?
Май ще я карам на електричар по случая но ако има някой компетентен нека не си мълчи.
Благодаря предварително !

Таблото не съм го свалял но мисля в най-скоро време да го смъкна, проблема ми е, че тая букса най-вероятно е за аербег-а а лампата най-вероятно и тя е извадена. Възглавницата е 100% там не е гърмяла видях малка част от нея като бърниках по волана.
Има ли някакъв шанс ако сложа крушчицата и бодна буксата да вземе да се отвори възглавницата ако има накой дефектен датчик?
Май ще я карам на електричар по случая но ако има някой компетентен нека не си мълчи.
Благодаря предварително !
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
Не е за възглавницата. Буксите и кабелите за аирбега са жълти.
Ако ще ръчкаш по възглавниците откачи акумулатора за 20 минути да няма изненади после.
Ако ще ръчкаш по възглавниците откачи акумулатора за 20 минути да няма изненади после.