отворен багажник

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
kire
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2010, 15:00
Модел на автомобила: ford focus
Status: Извън линия

отворен багажник

Мнение от kire » 21 май 2010, 16:12

здравейте.имам фокус2 като я купих с един дефект показва ми на компа че ми е отворен багажника а той е затворен къде може да е проблема и дали мога да го реша сам, колата е седан

Потребителски аватар
Sim3
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2007, 22:06
Модел на автомобила: Ford Focus 1,8 TDdi '99
Контакти:

Re: отворен багажник

Мнение от Sim3 » 23 май 2010, 07:53

И аз имах същия проблем, но при мен се оправи като извадих клемата на ключалката на багажника и я почистих от влагата. На клемата излизат 2 контакта единия показва на компа дали е затворен багажника, а втория поне при мен на комбито ми отключва багажника от купето. Проблема при мен се появява при силно влажно време се получава утечка, която ми задейства алармата. В крайна сметка свали кората на багажника почисти клемата и самата ключалка до колкото е възможно, защото тя е капсулована.
При условие, че ти свети плафона на задната врата със сигурност имаш проблем с ключалката, разтършувай се в моргите при мен предлагаха ключалката за 45 лв.
Изображение

kire
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2010, 15:00
Модел на автомобила: ford focus

Re: отворен багажник

Мнение от kire » 30 юли 2010, 22:34

благодаря ти за отговора вчера ходих до мото пфое и там ми казаха че ми е изгоряла мачсинката на багажника и че съм имал закъсан кабел които ми е дал на късо аз не им вярвам на тия мочсеници

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”