Как да накарам друг ключ с дистанционно да отключи Фокуса ми
- bateguri
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2010, 15:57
- Модел на автомобила: Ford Focus 2004г.
Ford Mondeo 2008г. - Местоположение: Кюстендил
- Status: Извън линия
Как да накарам друг ключ с дистанционно да отключи Фокуса ми
Здравейте колеги,
винаги сте ми помагали надявам се и сега да свършите тази работа.
Преди 1 месец дистанционното което е вградено в ключа ми на моя Фокус 2000год. отказа да работи.
Отидох при единствения майстор в тапия ми град Кюстендил който се занимава с аларми и централни и той ми каза, че трябвало да се спои наново цялата платка на ключа и тогава могло да се оправи ( сложи го на някъкво утстройство и каза че ключа не излъчва сигнали)
Днес един колега ми даде същият ключ като моя само че с работещо дистанционно и се чудех дали мога да направя от двата ключа един който ще ми върши работа. Срещал съм тук в нашия форум инструкции за обучение на подобни ключове ама изобщо си нямам представа как ще стане.
Ако някой има търпението да се заеме с моя проблем ще му бъда благодарен цял живот
Благодаря предварително!!!
винаги сте ми помагали надявам се и сега да свършите тази работа.
Преди 1 месец дистанционното което е вградено в ключа ми на моя Фокус 2000год. отказа да работи.
Отидох при единствения майстор в тапия ми град Кюстендил който се занимава с аларми и централни и той ми каза, че трябвало да се спои наново цялата платка на ключа и тогава могло да се оправи ( сложи го на някъкво утстройство и каза че ключа не излъчва сигнали)
Днес един колега ми даде същият ключ като моя само че с работещо дистанционно и се чудех дали мога да направя от двата ключа един който ще ми върши работа. Срещал съм тук в нашия форум инструкции за обучение на подобни ключове ама изобщо си нямам представа как ще стане.
Ако някой има търпението да се заеме с моя проблем ще му бъда благодарен цял живот
Благодаря предварително!!!

- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Как да накарам друг ключ с дистанционно да отключи Фокуса ми
Ключа има вграден имобилайзер, седи при въпросната платка на алармата, централното.... Дори да смениш пироните на двата ключа пак трябва да отидеш при майстора да размени чиповете. Иначе за обучението на дистанционното тук има хубава тема. Успех!
- bateguri
- потребител
Doin написа:Ключа има вграден имобилайзер, седи при въпросната платка на алармата, централното.... Дори да смениш пироните на двата ключа пак трябва да отидеш при майстора да размени чиповете. Иначе за обучението на дистанционното тук има хубава тема. Успех!
a може ли да не разменям чиповете а просто като настроя дистанционното да остажя старото дистанционно ж колата и тя да си пали просто да седи вътре в купето няма ли да стане
и каде е точно тази тема за обу4ението 4е нещо не я откривам

- Doin
- потребител
Може и да направиш номера с чипа, но така се обезмисля малко ролята му. Аз съм с един ключ и направо не ми се мисли какво ще правя ако го загубя без чип, но все пак ме е страх да сваля чипа и да го оставя в колата. Но ти си знаеш....
Това са инструкциите как се обучава дистанционното към ключа за отключване, багажник и др....
http://abkm.snimka.bg/automobiles/ford- ... 249656.big" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mirez.co.uk/KeyProg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех!
Това са инструкциите как се обучава дистанционното към ключа за отключване, багажник и др....
http://abkm.snimka.bg/automobiles/ford- ... 249656.big" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mirez.co.uk/KeyProg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех!
- bateguri
- потребител
Doin написа:Може и да направиш номера с чипа, но така се обезмисля малко ролята му. Аз съм с един ключ и направо не ми се мисли какво ще правя ако го загубя без чип, но все пак ме е страх да сваля чипа и да го оставя в колата. Но ти си знаеш....
http://abkm.snimka.bg/automobiles/ford- ... 249656.big" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mirez.co.uk/KeyProg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех!
Успях програмирах новото дистанционно и сега ми отвара и затваря варатите и багажника, но тъй като имам само един оригиналния ключ немога да програмирам и чипа за да пали колата с това дистанционно, защото в упътването което ми даде пише че нов чип се програмира с два ключа.А и пробвах да сложа дистанционното (програмираното с огириналния ключ) и неще да пали колата дори и да държа близо стария си програмиран чип.
незнам дали ме разбра но ще продълважам да опитвам.

- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
само в Мотопфое на WDS ще го обучат 

- Doin
- потребител
Не можеш да запалиш защото така опитвш да запалиш и с двата чипа. Все пак мини през твоя познат да ги размени и всичко ще е наред. А за Мото Пфое... имам опит с тях.