Интериорното осветление!?
- 
				GRENLOULD
- потребител 
- Регистриран: 16 яну 2011, 23:39
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8TD 96г. Климатик....
- Status: Извън линия
Интериорното осветление!?
Колеги имам от няколко години Форд Мондео 96-та година, та от скоро реших да го вкарам малко в пътя откъм осветлението на интериора...Та който е компетентен от към някой от изброените неща по-надолу от мен, да помага...аз все пак ще се мъча сам, но малко помощ няма да ми е излишна 
1-во: започвам с лампичката на пепелника, интересно ми е как се сменя...някаква идея?
2-ро: Едната ми врътка на парното за топъл и студен въздух не свети изобщо, та как се разглобява и нещо по-подробно?
3-то: Врътката ми за габаритите, халогенните и т.н. не ми свети и тя...и за нея ще ми е нужно малко помощ
4-то: Часовника ми не свети, смених му крушката но пак не-става, интересно...и реших да го направя с обикновен диод който разсейва светлината, мисля че няма да е проблем и ще ми върши добра работа!
Не съм много компетентен от към тези неща, затова така реших да ги задам въпросите и ако някой юнак реши да помогне ще съм му много благодарен (Извинявам се ако на някой от въпросите ми, вече са били задавани във форума)
 (Извинявам се ако на някой от въпросите ми, вече са били задавани във форума)

1-во: започвам с лампичката на пепелника, интересно ми е как се сменя...някаква идея?
2-ро: Едната ми врътка на парното за топъл и студен въздух не свети изобщо, та как се разглобява и нещо по-подробно?
3-то: Врътката ми за габаритите, халогенните и т.н. не ми свети и тя...и за нея ще ми е нужно малко помощ

4-то: Часовника ми не свети, смених му крушката но пак не-става, интересно...и реших да го направя с обикновен диод който разсейва светлината, мисля че няма да е проблем и ще ми върши добра работа!

Не съм много компетентен от към тези неща, затова така реших да ги задам въпросите и ако някой юнак реши да помогне ще съм му много благодарен
 (Извинявам се ако на някой от въпросите ми, вече са били задавани във форума)
 (Извинявам се ако на някой от въпросите ми, вече са били задавани във форума)Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 13 госта