Липса на захранване при запалката при арм. табло
- Cosworth_fan
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2010, 20:39
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 138ps 16V
- Status: Извън линия
Липса на захранване при запалката при арм. табло
Колеги имам въпрос относно захранването на запалката при пепелника колата ми е служебна става въпрос за Форд Мондео МК1 1993г. Не съм имал време да я разколачвам да видя кое как е, а ми е нужна да си зареждам телефоните.Отворих кутията с бушоните но няма никакви схеми кой бушон за какво е а наръчника в колата е на немски намерих сервизна книжка но нямам и времето да я прегледам подробно а нищо не открих и там та ако може някой да помогне дали това е от някакъв бушон и кой е като номерация или е друг проблема ако няма бушон за запалката дали някаде по жиците или е изгоряла самата запалка да знам какво да правя благодаря предварително.

-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6 - Местоположение: Дупница
Re: Липса на захранване при запалката при арм. табло
Като отвориш предпазителите под волана от дясно синия придпазител кой порид е несъм сигорен щото одавна съм го сменял но е 15 ампера .На мен често ми гореше омръзна ми да го сменям и накрая сложих 20 амперов и вече няма проблем.
-
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2011, 20:22
- Модел на автомобила: форд фокус ford fokus sw
Re: Липса на захранване при запалката при арм. табло
8 -ми подред на 2-ят ред е син на цвят 15А ще го сменя с (20 или 25) А .купих си малък компресор за гумите но снощи явно опъна повече от 15А и ми го стопи!
на него пише до 21А
днес ще пробвам!
на него пише до 21А