FORD Galaxy 2.0I DOHC 95' електро инсталациа
-
- потребител
- Регистриран: 22 окт 2011, 11:03
- Модел на автомобила: Galaxy
- Status: Извън линия
FORD Galaxy 2.0I DOHC 95' електро инсталациа
Здравеите колеги .От скоро сам собственик на Galaxy и сам много доволен ,това е супер машина.Някои знаели защо ми свети постояно лампата на рачната спирачка и от време навреме пресветва и на ABS .Изминах 6000 км. и няма проблем ,но незнам за напред да не стане проблем заради това. От една седмица пресветва и лампата на уреда за температурата.Имали лампа за ресервата на горивото защото при мен маи няма ...
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Re: FORD Galaxy 2.0I DOHC 95' електро инсталациа
Лампата на ръчната може да ти свети от ниско ниво на спирачната течност.Вързано е заедно с ръчната.Казваш че лампата за температурата ти присветва-огледай кабела на датчика и наоколо да не е протрит някъде и да ти опира.Има лампа за резервата на горивото.
-
- потребител
- Регистриран: 22 окт 2011, 11:03
- Модел на автомобила: Galaxy
Благодариа за информациата .Днес ще разгледам кабелите и ще отвориа таблото може да е изгуриала крушката за бензина
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2007, 16:20
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK4 2.0flexifuel+Gas Brc
Не всички Галакси-та имат лампа за резерва,моето няма.Лампата за спирачката светва от ниско ниво и като люшнеш некаде пада под минимума.ABS прегледай предните датчици да не са прекъснати или гривните които са на главината от които четат датчиците да не са скъсани.Най-вероятно прекъснат датчик точно дето влизат двете кабелчета в буксата.Температурата има лампа за ниво в разширителнкия съд,сигурно от него е пресветкането.Диодите дето са в таблото не горат,джамбазите ги вадат за да не светат лампи като продават колите
.По добре не барай таблото,въпреки че не е нещо сложно.

- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Малко в страни от темата ама пък мойто няма такъв датчик...или не съм го забелязал...vladoiko написа:...Температурата има лампа за ниво в разширителнкия съд,сигурно от него е пресветкането...
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2011, 18:03
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 2.0
Здравей ! И аз се радвам на Галакси от 2 месеца и това ми беше първото впечатление. Смених накладки , доливах спирачна течност, свалих си Autodata CDA за да сдобия представа, прегледах кабели, но продължаваше да си свети лампата на ръчната спирачка. Забелязах , че на капачката на резервоара за спирачна течност има датчик който следи нивото на течността , проблема беше, че пластмасовата пръчка е поизносена и поплавъка и засяда на едно ниво и не се движи свободно с нивото на течността.ventzislav71 написа:лампата на ръчната спирачка и от време навреме пресветва и на ABS .