Проблем с вентилатора на купето - Ford Scorpio 2.0i
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2009, 20:32
- Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0i
- Status: Извън линия
Проблем с вентилатора на купето - Ford Scorpio 2.0i
Като запаля пускам го вътре работи духа-като погледна отпред при кабелите пушат обръщам го от долу където са 3 пружини едната почва да се зачервява и да тръгва да гори даже и да не е пуснато от вътре парното..бегло ми каза вентилатор на парно 430 лв..някви мнения?
мод: Как се оправяте не знам. Когато имам проблем с парното ровя на едно място. Когато имам проблем с вентилатора ровя на друго. Когато за вас вентилатора е парно, не знам как се оправяте.
Промених заглавието на темата. Лично аз ако имам проблем с вентилатора на купето ще търся теми за вентилатора, а не за парно.
мод: Как се оправяте не знам. Когато имам проблем с парното ровя на едно място. Когато имам проблем с вентилатора ровя на друго. Когато за вас вентилатора е парно, не знам как се оправяте.
Промених заглавието на темата. Лично аз ако имам проблем с вентилатора на купето ще търся теми за вентилатора, а не за парно.
-
- потребител
Re: Проблем с парно!
Да уточня,че като пробвам парното работи само на най-силно.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Тези три реотана са съпротивленията за скоростите на моторчето на на парното. Имам съмнения дали да не е клеясало,-да са му поизносени втулките на ротора му, може и от износени четки да страда.
За кой град става въпрос ?
За кой град става въпрос ?
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
От габрово съм .О дано да е само тва,че тоя вентилатор за парно струвал 400 лв и аз ме съмнява,че някъде дава на късо нещо