Не ми се разпъва автоматичната антена!
- a_panov
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2007, 00:04
- Модел на автомобила: Mercedes Benz CLK 200
- Контакти:
- Status: Извън линия
Не ми се разпъва автоматичната антена!
Здравейте
Имам Blaupunkt Essen MP 35, той има изход 'power antenna'. Имам и антена с моторче която има три кабела - маса, +12V и управляващ. Като вържа масата и дванадесетте волта и подам на управляващия 12V антената се разпъва, като разкача управляващия от 12V се прибира. Но като свържа тоя управляващ кабел с 'power antenna' в куплунга на Блаупункта и нищо не се случва.
Изгорял ли ми е блаупункта? Нито промяна на съпротивление, нито промяна волташ спрямо маса има тоя вход 'power antenna' в куплунга на Блаупункта? Или има нещо в настройките на менютата?
Имам Blaupunkt Essen MP 35, той има изход 'power antenna'. Имам и антена с моторче която има три кабела - маса, +12V и управляващ. Като вържа масата и дванадесетте волта и подам на управляващия 12V антената се разпъва, като разкача управляващия от 12V се прибира. Но като свържа тоя управляващ кабел с 'power antenna' в куплунга на Блаупункта и нищо не се случва.
Изгорял ли ми е блаупункта? Нито промяна на съпротивление, нито промяна волташ спрямо маса има тоя вход 'power antenna' в куплунга на Блаупункта? Или има нещо в настройките на менютата?
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Не ми се разпъва автоматичната антена!
Като превключиш на радио трябва да се появят тези 12V.
Ако ги няма или го отваряй и търси... или на сервиз.
Ако ги няма или го отваряй и търси... или на сервиз.

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Или на отделно ключе. На този кабел трябва да излиза 12 в., след включване на радиото.samsung_bg написа:... или на сервиз.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- a_panov
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2007, 00:04
- Модел на автомобила: Mercedes Benz CLK 200
- Контакти:
Блаупункта работи на съпротивление, при изключено 1000 ома при включено 10 ома. Проверих клеймите на куплунга без закачени кабели на антената.