Мондеото не пали-помощ колеги

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
troian
потребител
потребител
Регистриран: 02 ное 2008, 02:23
Модел на автомобила: Mondeo 1,8TDI 97г
Status: Извън линия

Мондеото не пали-помощ колеги

Мнение от troian » 22 ное 2012, 20:29

Привет на всички,Изгасна и не иска да запали,в началото работеше за по десетина секунди и гаснеше,после отказа и това да стори.След доста опити да запаля ми отказа и стартера,но като го дам на късо през клемите стартера върти значи проблема не е във него.Навява ме мисълта за имобелайзера но лампата за него до часовника никога не е светила,може и да е изолиран знам ли така купих колата и никога не е светила а колата палеше .Не съм със оригинална аларма,някакво китайче са и сложили.Колеги давайте идеи от къде да я почна,алармаджия диагностика.Колата е Мондео 1.8td 1998г джия.

goro_89
потребител
потребител
Регистриран: 20 ное 2012, 19:10
Модел на автомобила: fiesta 1.25z tech

Re: Мондеото не пали-помощ колеги

Мнение от goro_89 » 01 дек 2012, 09:43

може да ти пада налягането км помпата/сложи възвратен клапан или помпа на ел.всмукателна с таиминг реле за да изкл.като на бензинките за да ти дига гориво.Като цяо тр да си сигурен че имаш гориво в помпата,вузмовно системата да е взела вузд.обезвъздуши филтъра проверу го да не напълно запушен.а отностно алармата опитай да я изолираш но щом е ефтина мисля че няма такава зашита /да не пали/ А и има един чалъм за авариино запалване пре проблем с ела.дай директна връзка от + на акумолатора към + на бобинката на стартера с дебел кабел мин 1.5

goro_89
потребител
потребител
Регистриран: 20 ное 2012, 19:10
Модел на автомобила: fiesta 1.25z tech

Мнение от goro_89 » 02 яну 2013, 16:33

колега запали ли мондеото кажи да знаем и ние кво стана

troian
потребител
потребител
Регистриран: 02 ное 2008, 02:23
Модел на автомобила: Mondeo 1,8TDI 97г

Мнение от troian » 03 яну 2013, 21:29

goro_89 написа:колега запали ли мондеото кажи да знаем и ние кво стана
готово е колеги,нямаше налягане във помпата,някакви перки смениха и сега всичко е наред.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”