Десни габарити на фиеста мк5 не работят

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
kpetrov
потребител
потребител
Регистриран: 16 май 2013, 14:59
Модел на автомобила: Fiesta1.8 d мк5
Status: Извън линия

Десни габарити на фиеста мк5 не работят

Мнение от kpetrov » 25 юни 2013, 20:46

Десни габарити на фиеста мк5 не работят. Проверих всички предпазители които са в купето (тъи като не намирам списък с предазителите) и са здави. Смених крушките. проверих клемата на задния стоп чиста е и няма ръжда. Ако някой даде идея къде да проверя ще съм благодарен. Ако някой има списъка с педпазителите също би ми бил полезен, защото този които го има във форума не отговаря на моето табло с предпазители. Фиестата ми е
1.8 дизел 55 киловата 2000 година.

Потребителски аватар
bateto_toshko
потребител
потребител
Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS)
Status: Извън линия

Re: Десни габарити на фиеста мк5 не работят

Мнение от bateto_toshko » 25 юни 2013, 22:20

kpetrov написа:Десни габарити на фиеста мк5 не работят. Проверих всички предпазители които са в купето (тъи като не намирам списък с предазителите) и са здави. Смених крушките. проверих клемата на задния стоп чиста е и няма ръжда. Ако някой даде идея къде да проверя ще съм благодарен. Ако някой има списъка с педпазителите също би ми бил полезен, защото този които го има във форума не отговаря на моето табло с предпазители. Фиестата ми е
1.8 дизел 55 киловата 2000 година.
Тия модели имат 2 ел.табла.Едното е в купето и там се намира бушона който търсиш.Явно си го проверил.Явно трябва да провериш и релетата.Можеш да видиш тук ако разбираш руски:
http://www.autoprospect.ru/ford/fiesta/ ... elejj.html
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста :mrgreen:
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”