Проблем с осветлението в купета на Скорпио
-
- потребител
- Регистриран: 13 авг 2013, 10:08
- Модел на автомобила: skorpio
- Status: Извън линия
Проблем с осветлението в купета на Скорпио
Здравеите,имам Скорпио 95г.2000к.16в.Проблема ми е в осветлението под предните седалки
в купето. При смяна на акумолатора не бях затворл вратите на колата,вследствие на което нещо под кормилото изпука и осветлението огасна. Остана да свети това което е на вратите и на плафониерата но сама при ръчновключване.Търсих релето под кормилото откъдето ми се чу звукът при изгарянето му но не.Прегледах всички бушони но не.Релетата които са вкутията откъм шофйора ми изглеждат здрави.Помогнете ако някой знае къде и кое е релето.
в купето. При смяна на акумолатора не бях затворл вратите на колата,вследствие на което нещо под кормилото изпука и осветлението огасна. Остана да свети това което е на вратите и на плафониерата но сама при ръчновключване.Търсих релето под кормилото откъдето ми се чу звукът при изгарянето му но не.Прегледах всички бушони но не.Релетата които са вкутията откъм шофйора ми изглеждат здрави.Помогнете ако някой знае къде и кое е релето.
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
- Status: Извън линия
Re: Проблем с осветлението в купета на Скорпио
Както ти писах на лично съобщение проблема е в "централния таймер модул" намира се под волана, в него влиза куплонг с 26 пина. Махни кората където е малката жабка, над педалите и ще го видиш.До радиото се пада, куплонга му влиза отдолу!Разкачи куплонга и пак го включи.Този модул управлява чистачките, алармата,осветлението и зумера му както и други функции.Ето ти линк и пиши оправи ли го!Успех
http://www.fordscorpio.co.uk/manual/ele ... mermod.pdf
http://www.fordscorpio.co.uk/manual/ele ... mermod.pdf