Проблем с габарите на Ford Focus 02

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
nedandreev
потребител
потребител
Регистриран: 02 окт 2014, 00:20
Модел на автомобила: Ford Focus TDdi 75 hp 2002
Status: Извън линия

Проблем с габарите на Ford Focus 02

Мнение от nedandreev » 02 окт 2014, 00:27

Здравейте, имам следния проблем. Имам Ford Focus TDdI 75 коня. Вчера смених крушката на задния стоп и видях, че ламаринката, която я държи е отскубната. Прикрепих я с една видийка, която завих в пластмасата (без да докосвам каквито и да е било жици). Всички светлини си светеха нормално (мигачи, стопове), nо когато дадох на контакт и завъртях габарите те не работеха (предните, задните и шофьорското табло). Предполагам, че може да е от ел таблото...нещо да е дало на късо, но бушоните изглеждат здрави. Някои, ако може да даде съвет ще е супер, тъй като от скоро имам Форд. Благодаря предварително : )

peigera
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Status: Извън линия

Re: Проблем с габарите на Ford Focus 02

Мнение от peigera » 02 окт 2014, 07:54

Колега когато си завил ,,видийката,, ( бургаско наречие за рапидка-за колегите от София) в пластмасовият панел, най вероятно си окъсил пътечки. В панела има пътечки за различните крушки. Съвета ми е да си потърсиш ново или на втора ръка и да провериш предпазителите с пробна лампа или мулти цет. Много често предпазителя прекъсва но е трудно забележим. Ако нещо те притеснява заповядай на срещата на Форд която в Бургас е провеждаме всяка неделя от 17:30 на паркинга на Мото Пфое /старото, не новия център/ срещу второ районно и ОМВ и с радост ще помогна.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”