Някой знае ли как става това...
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
- Status: Извън линия
Някой знае ли как става това...
http://vbox7.com/play:5555da31" onclick="window.open(this.href);return false;
идея си нямам как наистина може да стане такова чудо... освен с горелка
ако може някой да каже наистина как става и как е безопасно защото мисля да го направя
идея си нямам как наистина може да стане такова чудо... освен с горелка

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
с една широка права тръба от изпускателните колектори...Nescafe написа:Аз съм виждал едно Корадо една вечер, май беше без гърнета и като го настъпеше и отзаде хвърляше огън

- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
така е само на врц-тата, освен ако наистина нямаш нищо в главата и решиш да караш такаmrdds написа:с една широка права тръба от изпускателните колектори...Nescafe написа:Аз съм виждал едно Корадо една вечер, май беше без гърнета и като го настъпеше и отзаде хвърляше огънобаче едва ли ще можеш да стоиш в колата ,а и хората около теб.Шума е умопомрачителен....ако си чувал танк при ускорение...нещо подобно,дори по силно.

- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Аз мислех да правя това но не със син огън....
значи във колата трябва да имаш съд със пропан-бутан оттам се пуска захранване до задното гърне на самият му край(изход) се цепи трабата и се заваря накрайник на него се навива дюза 0.9мм накрайника се оставя доста дълаг заради топлината от хаспела, там кадето е заварен накрайника със дюзата се слага ламарина във самата траба на гърнето тя ще служи за завихряне на газовете от двигателят на кислород (се слага ламарина във самата траба на гърнето ) отделно трябва да се възпламени тая газ, аз съм измислил
съз запалка тези които са със батерй дават доста силна и мощна искра..........това е от мен и да знаеш че е само измислено но не е реализирано......
значи във колата трябва да имаш съд със пропан-бутан оттам се пуска захранване до задното гърне на самият му край(изход) се цепи трабата и се заваря накрайник на него се навива дюза 0.9мм накрайника се оставя доста дълаг заради топлината от хаспела, там кадето е заварен накрайника със дюзата се слага ламарина във самата траба на гърнето тя ще служи за завихряне на газовете от двигателят на кислород (се слага ламарина във самата траба на гърнето ) отделно трябва да се възпламени тая газ, аз съм измислил
съз запалка тези които са със батерй дават доста силна и мощна искра..........това е от мен и да знаеш че е само измислено но не е реализирано......

- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D