Някой знае ли как става това...

Отговори
Потребителски аватар
[RS]Coswort
потребител
потребител
Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
Модел на автомобила: ford orion 1,6D
Status: Извън линия

Някой знае ли как става това...

Мнение от [RS]Coswort » 10 яну 2008, 01:38

http://vbox7.com/play:5555da31" onclick="window.open(this.href);return false;
идея си нямам как наистина може да стане такова чудо... освен с горелка ;) ако може някой да каже наистина как става и как е безопасно защото мисля да го направя

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 10 яну 2008, 09:41

еми има такива системи по тунинг магазините, не е като във WRC (там си бълват огън естествено :D ) но все пак ефекта е същия. не знам доколко е легално обаче да караш по улиците и след теб огън :lol:

Потребителски аватар
TURBOTO
потребител
потребител
Регистриран: 01 май 2007, 13:38
Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V

Мнение от TURBOTO » 10 яну 2008, 11:41

doctordre написа:еми има такива системи по тунинг магазините, не е като във WRC (там си бълват огън естествено :D ) но все пак ефекта е същия. не знам доколко е легално обаче да караш по улиците и след теб огън :lol:
Доколкото знам аз е забранено използването на такива наща!
Изображение

Потребителски аватар
Nescafe
потребител
потребител
Регистриран: 13 ное 2005, 15:10
Модел на автомобила: Ford Capri Ford Scorpio

Мнение от Nescafe » 10 яну 2008, 11:44

Аз съм виждал едно Корадо една вечер, май беше без гърнета и като го настъпеше и отзаде хвърляше огън :D

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 10 яну 2008, 15:18

Nescafe написа:Аз съм виждал едно Корадо една вечер, май беше без гърнета и като го настъпеше и отзаде хвърляше огън :D
с една широка права тръба от изпускателните колектори... :roll: обаче едва ли ще можеш да стоиш в колата ,а и хората около теб.Шума е умопомрачителен....ако си чувал танк при ускорение...нещо подобно,дори по силно.

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 10 яну 2008, 16:42

mrdds написа:
Nescafe написа:Аз съм виждал едно Корадо една вечер, май беше без гърнета и като го настъпеше и отзаде хвърляше огън :D
с една широка права тръба от изпускателните колектори... :roll: обаче едва ли ще можеш да стоиш в колата ,а и хората около теб.Шума е умопомрачителен....ако си чувал танк при ускорение...нещо подобно,дори по силно.
така е само на врц-тата, освен ако наистина нямаш нищо в главата и решиш да караш така :lol: тия огньове обикновено се правят със система както казах, не знам точно какво представлява но мисля че беше някакъв съд с нещо запалимо и дюзи които се монтират на крайното гърне. впръсква се гориво и се запалва :D

Потребителски аватар
schrack
потребител
потребител
Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16

Мнение от schrack » 10 яну 2008, 17:45

Аз мислех да правя това но не със син огън....
значи във колата трябва да имаш съд със пропан-бутан оттам се пуска захранване до задното гърне на самият му край(изход) се цепи трабата и се заваря накрайник на него се навива дюза 0.9мм накрайника се оставя доста дълаг заради топлината от хаспела, там кадето е заварен накрайника със дюзата се слага ламарина във самата траба на гърнето тя ще служи за завихряне на газовете от двигателят на кислород (се слага ламарина във самата траба на гърнето ) отделно трябва да се възпламени тая газ, аз съм измислил
съз запалка тези които са със батерй дават доста силна и мощна искра..........това е от мен и да знаеш че е само измислено но не е реализирано...... :wink:

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 10 яну 2008, 18:23

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
[RS]Coswort
потребител
потребител
Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
Модел на автомобила: ford orion 1,6D

Мнение от [RS]Coswort » 10 яну 2008, 21:44

аха сложна работа значи.. звука излизащ от ауспуха винаги може да се контролира с някой накрайник

Отговори

Върни се в “Визуален тунинг”