Имам въпрос за мигачи
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
- Status: Извън линия
Имам въпрос за мигачи
Значи в един магазин за аксесоари видях на 18лв. кристални странични мигачи точно за Мони хубави са. Но понеже искам да затъмня стоповете се чудя дали ще отиват такива мигачи или да затъмня старите.

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
моя съвет е да не затъмняваш задните си стопове,защото скоро мой колега се оплака,че някой го ударил на светофар отзад и като дошли КАТ виновника казал "Ми вижте му стоповете как си ги е затъмнил и не видях никакви стоп светлини" и са му писали нещо понеже задните стоп светлини не се виждат.
Ако са ти избелели от слънцето е друго,намери си капаци само мисля че продават.Ако не нови то 2-ра употреба от морга.
Хората са преценили колко е подходящо да се затъмнят.
Ако са ти избелели от слънцето е друго,намери си капаци само мисля че продават.Ако не нови то 2-ра употреба от морга.
Хората са преценили колко е подходящо да се затъмнят.
- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Там където видя тези мигачи дали имаше за сиера? Иначе според мен няма проблем да ги затъмниш но в граници. Старите ми стопове бяха пръскани и се виждаше добре а бяха доста тъмни и като ме ударха отзад виновния си беше другия естествено. Сега съмс фабрично затъмнени. Ако си намериш такива по добре и по-добре стоят 

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
Ако намеря бели стопове за комби ще сложа и мигачите бели, а сега мисля да затъмня и стоповете и мигачите защото според мен няма да стои добре мигачите на калниците бели, а стоповете отзад затъмнени, но пък отпред мигачите са бели. Ако намеря и в Пловдив по 5 лева ще ги взема и ще пробвам и двата варианта. Ще кача снимки.