Мнение за оптичен вътрешен тунинг
-
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 11:43
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia '93 : Lada 1500s '83 : Opel Tigra 1.4i '98 : Citroen AX 1.1 '94
- Status: Извън линия
-
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia '93 : Lada 1500s '83 : Opel Tigra 1.4i '98 : Citroen AX 1.1 '94
за ремонт незнам ама ми се хакна картата на телефона
(микро транс флаш) и сега ше пробвам с другият
тука до нас има един тапицер който много му чатка и няколко пъти съм го питал за такива неша и той категорично отказва
не ми дава обяснения а само казва НЕ или НЕИСКАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ и толкоз
ей го на готово http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100344

тука до нас има един тапицер който много му чатка и няколко пъти съм го питал за такива неша и той категорично отказва

ей го на готово http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100344

- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Сичко друго ясно но това някакъв плат ли е или? че на снимките не си личи много добре?MuzikalnaMania написа:за ремонт незнам ама ми се хакна картата на телефона(микро транс флаш) и сега ше пробвам с другият
![]()
тука до нас има един тапицер който много му чатка и няколко пъти съм го питал за такива неша и той категорично отказване ми дава обяснения а само казва НЕ или НЕИСКАМ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ и толкоз
ей го на готово http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=2124943![]()
![]()

-
- потребител
хахаха да това е от този мекичкият плат който е за тонколони (понеже имам под ръка такъв ) но пък мисля че се получи много добре
я покажи снимка на твоите кори ( старите и новите ) да видя нещо и по ме интерисуват задните ( щото мойта нали спешъл отзад и не стават всички
)
оф не съм сложил линка както трябва
ей го ей така по добре
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100344

я покажи снимка на твоите кори ( старите и новите ) да видя нещо и по ме интерисуват задните ( щото мойта нали спешъл отзад и не стават всички

оф не съм сложил линка както трябва

ей го ей така по добре

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100344
-
- потребител
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
-
- потребител
-
- потребител
еми като изолирахме външните дръжки изолирахме и желязцето дето е за нея, после сложихме ролка (тип макара) отвътрешна страна и нагодихме вътрешната дръжка да работи.
после с много зор прихванахме машинката за ц.з. и я закачихме да работи
и така дотук всичко е готово НО не мога да измисля приличен начин за оттласкване на самата врата от купето . . . . . и затова сега само с дръжката се борави
ако имате идеи съм готов да изслушвам всичко
после с много зор прихванахме машинката за ц.з. и я закачихме да работи
и така дотук всичко е готово НО не мога да измисля приличен начин за оттласкване на самата врата от купето . . . . . и затова сега само с дръжката се борави
ако имате идеи съм готов да изслушвам всичко

-
- потребител
2.9 написа:да!много ме радват вратите.мисля че се зарибявам и аз за пиниза.Ама има много време докато стигна до тях.А иначе да-изхвърлят се с пружина.Не ти трябва много,около 50мм мисля ще стигат
ок ама как, каде се слага
амортисьора и аз съм си го мислил ама ти замисляш ли се че ще оказва съпротивление и при затваряне . . . . .щото не е като на багажника да има допълнителна тежест . . . . .billy_boy написа:хммм прожина или амортесьор?
имах идея да вградя котва от москвич във вратата но е много не издръжливо и не ме кефи тоя вариант
имах и друга идея да сложа още една машинка от ц.з. но наобратно да избутва вратата НО се оказа слаба на тяга и това не стана(трябва да са поне 2)