Затъмняване

Потребителски аватар
nicko
потребител
потребител
Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
Status: Извън линия

Затъмняване

Мнение от nicko » 08 май 2007, 12:42

В темата антикрило стана въпрос за затъмняване на стопове и за един спрей който купих за тази цел. Значи пробвах на страничните мигачи и ето резултата. Мисля да пръсна и стоповете и ще ги снимам. А за стъкло ще пробвам на парче, за да видя как ще е и дали ще се трие. От мигача няма махане. И колкото повече пръскаш толкова повече потъмнява.

Изображение
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Re: Затъмняване

Мнение от cenzor » 08 май 2007, 12:54

nicko написа:В темата антикрило стана въпрос за затъмняване на стопове и за един спрей който купих за тази цел. Значи пробвах на страничните мигачи и ето резултата. Мисля да пръсна и стоповете и ще ги снимам. А за стъкло ще пробвам на парче, за да видя как ще е и дали ще се трие. От мигача няма махане. И колкото повече пръскаш толкова повече потъмнява.
:? Ъъ, ефекта е добър, но дефекта? Другите ще виждат ли изобщо дали нещо мига ? :shock:
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:

Мнение от DTM » 08 май 2007, 13:01

*00118* Ще виждат ама друг път :evil: , то в нормални условия като ги огрее слънцето не се вижда нищо. Ако затъмниш и задните има да те псуват по улиците, а може и по-лошо някой да те натресе даже :( .

Потребителски аватар
nicko
потребител
потребител
Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г

Мнение от nicko » 08 май 2007, 16:15

На дневна светлина са по светли и се виждат мигачите нормално няма проблем. То може да ги пръснеш и по малко.

Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител
Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002

Мнение от b2d » 08 май 2007, 16:41

A как се свалят/слагат тези мигачи и задните стопове някой ако може да покаже със сними ще е много добре! Мерсаж

Потребителски аватар
Svetlix
потребител
потребител
Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
Контакти:

Мнение от Svetlix » 08 май 2007, 17:16

Церния отенък трябва да е наистина лек за да се вижда иначе току-виж някой те е направил комби.

Аз лично не съм фен на този тип затъмняване :roll:
Изображение

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0

Мнение от venom4o » 08 май 2007, 21:10

Svetlix написа:Церния отенък трябва да е наистина лек за да се вижда иначе току-виж някой те е направил комби.

аз съм фен на фабричните черни стопове ,но нямам финанси даси взема .. а мойте са си като нови.. грехота да ги махне човек...
а въпрос! Няма ли да падне това? Не трябва ли някакъв лак?

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 08 май 2007, 21:17

мен пък ме кефят така 8) иначе аз си бях направил задните стопове целите червени но съм акъл и не знаех че трябва след това да се напръска с лак... та сега вече почти се е отмил спрея...

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител
Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"

Мнение от FordSierra1.6L » 08 май 2007, 21:39

аз си затъмних мигачите и стоповете...през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само.....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко :) нямам снимки на стоповете и мигачите но разликата като ги затъмниш е огромна и става много яко е не е като заводско но...... само трябва да се внимава да се пръска равномерно щото после аз мойте така станаха като свети и се вижда как на места е по тъмно на места малко по светло но кво да се прави винаги първия път е така :) А относно свалянето аз бях оклепал единия и със разредител за боя с много търкане се сваля няма проблем....но ако ги свалям мисля да ги накисна в бензин и ще паднат за отрицателно време .....че иначе трябва си взема 4 почивни дни да търкам :) Ай Успех

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 08 май 2007, 21:44

FordSierra1.6L написа:аз си затъмних мигачите и стоповете...през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само.....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко :)
:evil: Като те отнесе някой някъде, защото не ти е видял мигача, че ще ти изпука.....

Не го пожелавам, но за съжаление е възможно да стане. Ама пък к'во ти пука, нали е яко.
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Потребителски аватар
vaskoneti
потребител
потребител
Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г.

Мнение от vaskoneti » 08 май 2007, 21:50

cenzor написа:
FordSierra1.6L написа:аз си затъмних мигачите и стоповете...през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само.....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко :)
:evil: Като те отнесе някой някъде, защото не ти е видял мигача, че ще ти изпука.....

Не го пожелавам, но за съжаление е възможно да стане. Ама пък к'во ти пука, нали е яко.
Яко, яко супер яко, караш, газ, "затъмнен мигач" и прас, слизам хващам затъмнения мигач на "келемето" и ще има близка среща с него в тъпата му глава !!! :idea: :idea: :idea:
With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.

Любо
Администратор
Администратор
Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г.
Контакти:

Мнение от Любо » 08 май 2007, 21:51

cenzor написа: :evil: Като те отнесе някой някъде, защото не ти е видял мигача, че ще ти изпука.....

Преди няколко години баща ми точно така блъсна един на пистата на Ботевград. Онзи дал ляв мигач (не питайте защо там имало каки и заведение от другата страна) и непогледнал в огледалото. А баща ми се набира с ладата не видял пуснатия мигач, защото бил затъмнен и то доста. Като дошли КАТ му правили оглед на светлинната сигнализация, за да видят, че свети раглобили мигача, а крушката "свети, несвети, свети, несвети..."

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител

Мнение от FordSierra1.6L » 08 май 2007, 22:20

хаха почнаха критиките...... то си е така че може да стане нещо но МОЖЕ нали...... не е правилно но пък си е яко ......Всеки отговаря за действията си :!:

porasnalia
потребител
потребител
Регистриран: 14 апр 2007, 23:49
Модел на автомобила: sierra2.0DOHCghia

по темата

Мнение от porasnalia » 09 май 2007, 00:45

оргинал бате най добре :P поздрави
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар
FordSierra1.6L
потребител
потребител

Re: по темата

Мнение от FordSierra1.6L » 09 май 2007, 10:41

porasnalia написа:оргинал бате най добре :P поздрави
да бате ама тез немогат да станат за мойта сиерка иначе ще си взема :P

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 09 май 2007, 18:37

cenzor написа:

стига глупости!!! спрея е transparent ако ти говори нещо, затъмняването не е фрапиращо. вижда си се и така! какво се правите...

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 09 май 2007, 19:58

doctordre написа:стига глупости!!! спрея е transparent ако ти говори нещо, затъмняването не е фрапиращо. вижда си се и така! какво се правите...
FordSierra1.6L написа:през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко
Всъщност не ми пука, ама хич не ми пука... но ако отнеса някой такъв... нищо че съм отзад... познай кой ще е причинил ПТП поради технически неизправен автомобил... хич и няма да го бия... и без това предната броня ми е за смяна...

_SLiThER_

Мнение от _SLiThER_ » 09 май 2007, 23:09

Айде и аз да кажа :P моя съм ги ръсил с тоя спрей и няма никакви проблеми виждат се и денем и нощем, въпроса е колко слоя ще нанесеш :roll:

Потребителски аватар
Svetlix
потребител
потребител
Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
Контакти:

Мнение от Svetlix » 10 май 2007, 02:27

venom4o написа:
Svetlix написа:Церния отенък трябва да е наистина лек за да се вижда иначе току-виж някой те е направил комби.

аз съм фен на фабричните черни стопове ,но нямам финанси даси взема .. а мойте са си като нови.. грехота да ги махне човек...
а въпрос! Няма ли да падне това? Не трябва ли някакъв лак?
А те са съвсем друга бира ;) Към тях няма как нито аз нито ти да имаме нещо против ;) Някои колици даже изглеждат някоя друга годинка по-млади с тях :)
Изображение

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 10 май 2007, 09:23

_SLiThER_ написа:Айде и аз да кажа :P моя съм ги ръсил с тоя спрей и няма никакви проблеми виждат се и денем и нощем, въпроса е колко слоя ще нанесеш :roll:
Абе чшшш, твойте са червени, не черни. Ко се месиш?!
Изображение

Отговори

Върни се в “Визуален тунинг”