Затъмняване
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
- Status: Извън линия
Затъмняване
В темата антикрило стана въпрос за затъмняване на стопове и за един спрей който купих за тази цел. Значи пробвах на страничните мигачи и ето резултата. Мисля да пръсна и стоповете и ще ги снимам. А за стъкло ще пробвам на парче, за да видя как ще е и дали ще се трие. От мигача няма махане. И колкото повече пръскаш толкова повече потъмнява.

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: Затъмняване
nicko написа:В темата антикрило стана въпрос за затъмняване на стопове и за един спрей който купих за тази цел. Значи пробвах на страничните мигачи и ето резултата. Мисля да пръсна и стоповете и ще ги снимам. А за стъкло ще пробвам на парче, за да видя как ще е и дали ще се трие. От мигача няма махане. И колкото повече пръскаш толкова повече потъмнява.

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
аз съм фен на фабричните черни стопове ,но нямам финанси даси взема .. а мойте са си като нови.. грехота да ги махне човек...Svetlix написа:Церния отенък трябва да е наистина лек за да се вижда иначе току-виж някой те е направил комби.
Аз лично не съм фен на този тип затъмняване
а въпрос! Няма ли да падне това? Не трябва ли някакъв лак?
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
аз си затъмних мигачите и стоповете...през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само.....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко
нямам снимки на стоповете и мигачите но разликата като ги затъмниш е огромна и става много яко е не е като заводско но...... само трябва да се внимава да се пръска равномерно щото после аз мойте така станаха като свети и се вижда как на места е по тъмно на места малко по светло но кво да се прави винаги първия път е така
А относно свалянето аз бях оклепал единия и със разредител за боя с много търкане се сваля няма проблем....но ако ги свалям мисля да ги накисна в бензин и ще паднат за отрицателно време .....че иначе трябва си взема 4 почивни дни да търкам
Ай Успех

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
FordSierra1.6L написа:аз си затъмних мигачите и стоповете...през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само.....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко![]()

Не го пожелавам, но за съжаление е възможно да стане. Ама пък к'во ти пука, нали е яко.
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
Яко, яко супер яко, караш, газ, "затъмнен мигач" и прас, слизам хващам затъмнения мигач на "келемето" и ще има близка среща с него в тъпата му глава !!!cenzor написа:FordSierra1.6L написа:аз си затъмних мигачите и стоповете...през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само.....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко![]()
Като те отнесе някой някъде, защото не ти е видял мигача, че ще ти изпука.....
Не го пожелавам, но за съжаление е възможно да стане. Ама пък к'во ти пука, нали е яко.

With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Преди няколко години баща ми точно така блъсна един на пистата на Ботевград. Онзи дал ляв мигач (не питайте защо там имало каки и заведение от другата страна) и непогледнал в огледалото. А баща ми се набира с ладата не видял пуснатия мигач, защото бил затъмнен и то доста. Като дошли КАТ му правили оглед на светлинната сигнализация, за да видят, че свети раглобили мигача, а крушката "свети, несвети, свети, несвети..."cenzor написа:Като те отнесе някой някъде, защото не ти е видял мигача, че ще ти изпука.....
- FordSierra1.6L
- потребител
-
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2007, 23:49
- Модел на автомобила: sierra2.0DOHCghia
по темата
оргинал бате най добре
поздрави

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- FordSierra1.6L
- потребител
Re: по темата
да бате ама тез немогат да станат за мойта сиерка иначе ще си вземаporasnalia написа:оргинал бате най добрепоздрави

- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
стига глупости!!! спрея е transparent ако ти говори нещо, затъмняването не е фрапиращо. вижда си се и така! какво се правите...cenzor написа:FordSierra1.6L написа:аз си затъмних мигачите и стоповете...през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само.....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко![]()
Като те отнесе някой някъде, защото не ти е видял мигача, че ще ти изпука.....
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
doctordre написа:стига глупости!!! спрея е transparent ако ти говори нещо, затъмняването не е фрапиращо. вижда си се и така! какво се правите...
Всъщност не ми пука, ама хич не ми пука... но ако отнеса някой такъв... нищо че съм отзад... познай кой ще е причинил ПТП поради технически неизправен автомобил... хич и няма да го бия... и без това предната броня ми е за смяна...FordSierra1.6L написа:през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко
-
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
А те са съвсем друга бираvenom4o написа:аз съм фен на фабричните черни стопове ,но нямам финанси даси взема .. а мойте са си като нови.. грехота да ги махне човек...Svetlix написа:Церния отенък трябва да е наистина лек за да се вижда иначе току-виж някой те е направил комби.
Аз лично не съм фен на този тип затъмняване
а въпрос! Няма ли да падне това? Не трябва ли някакъв лак?