Смяна на колоните в задните врати на FIESTA MK7
- addic7ed
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2008, 18:24
- Модел на автомобила: Mondeo
- Контакти:
- Status: Извън линия
Смяна на колоните в задните врати на FIESTA MK7
Здравейте колеги, интересува ме някой дали е сменял колоните и по специално във задните врати на фиестата, защото преди 1-2 месеца на автомивката гадните мангусти я бяха набичили музиката, така че да се чува дори при работещ компресор на пароструйката, и като резултат - 2 седмици след това изгоря задна дясна колона - сега само пръщи....Но така или иначе колонките не ми допадат, добър звук вадят, но по мойте стандарти не е достатъчен
Затова мисля да ги сменя,но ако някой би могъл да препоръча добър заместител, говоря за колони които да са максимално съвместими, за да не е нужно допълнително преправяне. Но на първо време бих приел всякакви съвети за свалянето на кората, видях че има един болт на дръжката и друг на ръкохватката свалих ги, но кората не мърда....мерси колеги 

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Смяна на колоните в задните врати на FIESTA MK7
1 болт на дръжката, един в малката ниша в средата на вратата (при мен има такава), след което махаш и ръкохватката за сваляне на прозорците (ако имаш).addic7ed написа:преправяне. Но на първо време бих приел всякакви съвети за свалянето на кората, видях че има един болт на дръжката и друг на ръкохватката свалих ги, но кората не мърда....мерси колеги
Аз съм слагал колони на МК6, поне там е така.