Какви високоговорители да си взема?

Отговори
Shorter
потребител
потребител
Регистриран: 24 юни 2012, 20:02
Модел на автомобила: Fiesta MK3
Status: Извън линия

Какви високоговорители да си взема?

Мнение от Shorter » 08 юли 2012, 14:08

Здравейте на всички,
купих си СД
http://www.technopolis.bg/b2c/details/3 ... JVC-KD-R45" onclick="window.open(this.href);return false;,днес мисля да го сложа във Фиестата (МК3 '89) и се чудя какви говорители да сложа..До колкото разбрах тези отпред на вратите са по 13 см а отзад корите сигурно ще се наложи да се режат..Не искам да се строшат стъклата на колата от силна музика,просто като искам да си усиля песничките да си ги слушам качествено..
Желателно е 4-те говорителя да излязат до 100-150 лв..И без това иначе ще е голяма селяния да карам и да ми дрънчи колата от музика :))
Благодаря на отзовалите се

Потребителски аватар
valio57
потребител
потребител
Регистриран: 18 мар 2011, 22:45
Модел на автомобила: Ford FOCUS lll 1.6 TDCi 2012г
Status: Извън линия

Re: Какви високоговорители да си взема?

Мнение от valio57 » 16 дек 2012, 23:59

Да кажа какво направих аз,Колата я купих с касетофон LG koито чете МП3 и обикновен формат 4х50 изходи.Купих си овални говорители СОНИ ЕКСПЛОУД овални 6х9 или нещо такова беше вече непомня,говорителите са трилентови. В смисъл високи средни и ниски в едно.Монтирах ги в кората на багажника разбира се резах отвори.Имаше и оригинални говорители в краката отпред ( на шофьора и дясно седящия)Оказаха се добри като за басови :) . И сега слушам музика с приемливо качество което ме задоволява.По добро е качеството на СД когато слушам.Като го усиля малко над средата почват да ми дрънчат стъклата и пластмасите.така че не го усилвам много.Багажника ми служи като тонколона и подчертава ниските.Има обаче разлика от това колко е пълен багажника.Нямам усилвател,нито субуфер.Доволен съм от звука.А и други са харесали звука на музиката в колата.Това е което съм направил аз.не е скъпо но е доволно качество.Като за мен. :D

Отговори

Върни се в “Аудио и мултимедия”