ШЕЙНА ЗА КАСЕТОФОН
-
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2006, 21:10
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.4
- Контакти:
- Status: Извън линия
ШЕЙНА ЗА КАСЕТОФОН
ЗДРАВЕЙТЕ.Имам проблем-преди време ми откраднаха касетофона но заедно с него ми изтрънаха и самата поставка и всичко и сега имам огромна зееща дупка.Сега си взех нов , но незнам от къде да си намеря шейна за да го поставя- идеята е следната да мога да вадя касетофона - не говоря за стандартните шейни с който се продавят касетофоните- не ми се занимава да го разкачам и закачам всеки път.
АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН.
АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН.
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Виждал съм такива в Панда - Бургас. Намира се на центъра до тройката. Гледам че си от Сф. До офиса на "Княз Борис" има едни магазинчета за всякакви такива електроники. Ще мина утре като отида до работа през тях да проверя дали си късметлия. То представлява един пластмасов кожух, в който монтираш самия плеър, отдолу има голяма букса с много крачета, която си я навързваш както ти е удобно. Предполагам за това говорим. Брат ми е с такава шейна. Ще проверя утре и ще ти пиша. А ти ако имаш връзка в Бургас помоли ги да отидат, на http://www.panda-bg.com го няма в сайта.
Иначе шейни за касетофони трябва да има почти по всички магазини за автоаксесоари.. Мисля че бях мернал такава шейна на пазара на "Суха река" за около 10лв.
Лошото е че ще си забрави настройките, тъй като няма батерия за паметта. А ти реално го вадиш цялото от тока. Моя без ток държи около 30 мин и после забравя крава ли е, пиле ли е?!
Иначе шейни за касетофони трябва да има почти по всички магазини за автоаксесоари.. Мисля че бях мернал такава шейна на пазара на "Суха река" за около 10лв.
Лошото е че ще си забрави настройките, тъй като няма батерия за паметта. А ти реално го вадиш цялото от тока. Моя без ток държи около 30 мин и после забравя крава ли е, пиле ли е?!

-
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2006, 21:10
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.4
- Контакти:
БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ ПРОВЕРИ.Проблемът ми си остава обиколих къде и не и нищо ще полудея- моля ви хора дайте някакви идей.Без музика в колата е ужасно, а да не говорин , че си гледам касетофона и ми се вика - 200лв и аз не мога да го ползвам.Просто съм в безизходица.Така че съм благодарен на всякакви идей