Колони за Фиеста 2004
- devailo
- потребител
- Регистриран: 06 мар 2008, 00:30
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 2004 TDCi 1,4 - 68 коня
- Status: Извън линия
Колони за Фиеста 2004
Здравейте всички. Вече не съм доволен от звука на колоните си.. "разпърдяха се" и от както си свързвам GSM с FM трансмитера и на 15/30 свири максимално.. защото gsm-a има вграден плейър.. таа идеята ми е ако си купя по мощни колони да сменя фабричните в вратите пак 5х7 ще свирят ли повече или касетофона няма да може да ги захрани ? 2500 EON ми е касетофончето 

- devailo
- потребител
Re: Колони за Фиеста 2004
Никой ли не знае ? че трябва да мисля нещо относно тая музика че не ми е достатъчна така .. много ще съм благодарен ако помогнете 

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

окабеляване за задни колонки за Fiesta 2004.
- devailo
- потребител
Много се чудя какво да правя. да режа ли панела на фиестичката и да вземам 2din 1din и да слагам хубав пионер мп3 ЦД или да купувам фабрично ЦД.
Но сега изникна и друг вариант .. да си сложа един усилвател но незнам може ли да се сложи на това слабо касетофонче което имам?
Но сега изникна и друг вариант .. да си сложа един усилвател но незнам може ли да се сложи на това слабо касетофонче което имам?

-
Аз продавам чисто ново CD точно за Фисета 2001-2008! Свалено е преди да е ползвано. Причината: купих си DVDdevailo написа:Много се чудя какво да правя. да режа ли панела на фиестичката и да вземам 2din 1din и да слагам хубав пионер мп3 ЦД или да купувам фабрично ЦД.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Не става за неговия модел. Твоето е само за Fiesta/Focus след 2005.angel.krasimirov написа:devailo написа:Много се чудя какво да правя. да режа ли панела на фиестичката и да вземам 2din 1din и да слагам хубав пионер мп3 ЦД или да купувам фабрично ЦД.
Аз продавам чисто ново CD точно за Фисета 2001-2008! Свалено е преди да е ползвано. Причината: купих си DVD
Нашето е такова :