СД форд фокус
-
- потребител
- Регистриран: 24 яну 2013, 21:34
- Модел на автомобила: focus tdci
- Status: Извън линия
СД форд фокус
Здравейте преди 15-20 дни си купих Форд Фокус но беше с оригинално радио без диск днес го смених пак за същото,само че с диск понеже ми казаха,че не чете мп3 какъв формат трябва да си записвам дисковете и другият ми въпрос ако му сложа трансмитер мп3-ки ще чете ли от трансмитера
- Prefekt
- потребител
- Регистриран: 24 ное 2012, 15:16
- Модел на автомобила: Ford Focus Estate Facelift (Mk1.5)
Re: СД форд фокус
Диска трябва да е оригинален или да си направиш сам. Като запишеш диск 700 МБ в аудио формат ( всички записващи програми го поддържат ) на най-ниска скорост. Относно трансмитера: мп3- ките ще ти ги чете, в зависимост от източника (флашпамет, карта памет или телефон).grsg написа:Здравейте преди 15-20 дни си купих Форд Фокус но беше с оригинално радио без диск днес го смених пак за същото,само че с диск понеже ми казаха,че не чете мп3 какъв формат трябва да си записвам дисковете и другият ми въпрос ако му сложа трансмитер мп3-ки ще чете ли от трансмитера
- Lancer
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
- Модел на автомобила: Ford Focus '99
Да запитам в тази тема, като купих колата беше с допълнително монтирано CD и радио, някакво на сони, сега, след като ми свиха панела, упорито си мисля да сложа от оригиналните сиди-та, понеже не съм виждал какви са и какво точно ми трябва, какво CD да търся, само от форд фокус ли става, за какво да гледам при покупката, какъв модел да бъде?
Сокол скитник
- Prefekt
- потребител
Ето ти снимка на оригинални CD Форд. В ляво са всички Фордове от 1998 до 2004 година, а в дясно след 2005.Lancer написа:Да запитам в тази тема, като купих колата беше с допълнително монтирано CD и радио, някакво на сони, сега, след като ми свиха панела, упорито си мисля да сложа от оригиналните сиди-та, понеже не съм виждал какви са и какво точно ми трябва, какво CD да търся, само от форд фокус ли става, за какво да гледам при покупката, какъв модел да бъде?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- Lancer
- потребител
Благодаря за вниманието, колега, а имат ли разлика тия, които са за управление от волана? Защото на волана ми има бутони за управление на CD-то.
Това тук върши ли ми работа-
http://prodavalnik.com/ford-6000-cd-rds-e-o-n-i18721143
Сокол скитник
- Prefekt
- потребител
Става. Само трябва да ти го върже някой който разбира, за да ти работят и 4 те колони, и управлението от волана.Lancer написа:Благодаря за вниманието, колега, а имат ли разлика тия, които са за управление от волана? Защото на волана ми има бутони за управление на CD-то.

- Lancer
- потребител
Колега, явно сте запознат с озвучаването на форд фокус, на моя най-вероятно /ако се съди от някоя и друга драскотина по таблото около гнездото на CD-то/ са му свили музиката и впоследствие беше вграден CD Sony CDX-S2250S, до един хубав ден, в който ми разбиха стъклото и отмъкнаха панела. Сега даже не знам как и откъде да измъкна останалото вътре, та да видя с какви букси е в момента, като обаче имам неприятното чувство, че няма да са оригиналните а ще е преработвано нещо, което ще ме затрудни в поставянето на оригинален CD, а за свързването с управлението от волана май само мога да мечтаяPrefekt написа: Става. Само трябва да ти го върже някой който разбира, за да ти работят и 4 те колони, и управлението от волана.

Сокол скитник
- Prefekt
- потребител
Както бях писал на по горен коментар, отиди при някой сервиз за поставяне на авто касетофони където ще ти поставят нужните букси. И ще , може да си ползваш пак управлението от волана.