Форд - проблем с код на касетофона
-
- потребител
- Регистриран: 21 яну 2007, 00:56
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
Форд - проблем с код на касетофона
Здравейте,ще може ли да ми кажете кода на моя касетофон че 1 година вече не го ползвам
Сериен номер C285814
Сериен номер C285814
-
- потребител
Форд
Ами как да въведа кода 166 след като има бутоните 1,2,3,4 няма други а само тия цифри
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Re: Форд
Бутон 1 го натискаш един път за цифра едно (изписва се на дисплея), бутон 2 го натискаш шест пъти за цифра шест (изписва се на дисплея), бутон 3 го натискаш шест пъти за цифра шест (изписва се на дисплея). Бутон 4 го натискаш за Enter и воала готово.RysnakaSaT написа:Ами как да въведа кода 166 след като има бутоните 1,2,3,4 няма други а само тия цифри
П. П. Много ти е полицеиски кода никога няма да го забравиш май

Последна промяна от petkoff_pl на 24 яну 2007, 14:40, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Виж тук Блокирах си касетофона
това е копирано от Разкодиране на Форд касетофони страница 8 Разкодиране на Форд касетофони но прочети цялата темаultrawolf написа:Аз съм на ред да дам съвет явно
ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАЩИТЕН КОД ЗА МОДЕЛИ ФОРД (ДО ЮЛИ 1995г.)
1-во Поставете контактния ключ в положене 1
2-ро Включете радиоприемника, след което на дисплея ще започнат да присветват или три черти, или думата CODE и три черти.
3-то С бутоните на радиостанцията от 1 до 3 задайте трицифрения код. С бутон 1 се задава първата цифра на кода, с бутон 2 - втората цифра , а с бутон 3 - третата.
4-то Веднага, щом на дисплея се покаже правилния защитен код, натиснете бутон за радиостанция 4. След това на дисплея се появява честотата за настройване на радистанция и приемникът е напълно готов за Експлоатация.
5-то Остава само да си настроите честотитена желаните станций и да почерпите
ВНИМАНИЕ!
Допускат се само 10 опита за въвеждане на защитния код. След всеки следващ опит приемникът блокира за дълъг период от време.Което значи , че той трябва да бъде програмиран отново.След като контакният ключ се постави в положение 1 и се включи захранването, отначало е възможно да бъдат направени само три опита за въвеждане на код-а. След три последователни въвеждания на неправилен код се включва режим изчакване с продължителност 30 минути, през които контактният ключ на запалването трябва да е в положение 1 и захранването на радиоприемника да бъде включено.През това време на дисплея се показват три черти. След около 30 минути те започват да мигат, което означава , че могат да бъдат направени следващи опити да бъде въведен защитния код. ДОПУСКАТ СЕ ОБЩО 10 ОПИТА СЛЕД КОЕТО АПАРАТЪТ БЛОКИРА.
ВЪВЕЖДАНЕ НА ЗАЩИТЕН КОД ЗА МОДЕЛИ ФОРД (СЛЕД АВГУСТ 95-та)
1-во Включете радиориемника. На дисплея се пявява надпис "CODE_ _ _ _" или "COdE".
2-ро С помоща на първите четири бутона за радиостанции задайте тайния код. Натискайте първия бутон, докато на дисплея се появи правилната цифра на кода. Чрез втория бутон задайте втората цифра и т.н.
3-то Когато на мястото на четирите цифри се появи правилният код, натиснете петтия бутонза радиостанция.Радиоприемникът е готов за експлоатация.
ВНИМАНИЕ!
Ако по грешка сте задалинеправилен код, можете да повторите целия процес два пъти. Ако отново сте въвели неправилен код, радиоприемникът блокира за около 30 минути. На дисплея се появява надпис WAIT 30 M и оставащото време. По време на 30-те минути радиоприемникът трябва да остане включен. Когато времето истече, може да опитате отново. Този цикъл важи за всички по-нататъшни опити. След 10 погрешни опита на дисплея се появява надпис LOCK 10
или LOCKED 10 и остава блокиран! За да го разблокирате потърсете помощ някъде където разблокират подобни машинарийки.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
При някои радиоприемници на FORD освен защитния код може да бъде въведен и номерът на колата или номерът на рамата. Веднъж въведени, те биват запаметени трайно и не могат да бъдат изтрити дори при откачане на акумулатора или когато първоначалният номер бива променен по някаква причина.
П.С. Надявам се , че съм бил или ще бъда полезен на някого ... УСПЕХ на всички
-
- потребител
Форд
При мене е проблема в това че,не може да се въвежда никакъв код.
Само дисплея свети вече два дена, но не ми изписисва че иска код
Ако някой знае нещо моля да помогне
Само дисплея свети вече два дена, но не ми изписисва че иска код

Ако някой знае нещо моля да помогне
- zelen4uka
- потребител
- Регистриран: 01 юли 2006, 23:08
- Модел на автомобила: SIERRA 2.0I DOHC 1991г
- Контакти:
радио
Колега! При мен е друга ситуацията.Кода на радиото ми е 3 цифрен а дисплея ми не работи.Ако трябва да ваведа твоя код 166 то първия бутон ще го натисна 2 пъти защото с първото натискане въвеждам 0 а с второто вече цифрата 1.За втория бутон натискам 7 пъти и третия бутон 7 пъти. Колата ми е 91г.С четвъртия бутон потвърждавам написаното (служи като ЕНТЕР) Успех.....