Ремъци с марка QH
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ремъци с марка QH
Минах в Петък да се видя с моя майстор, т.е. той да види ходовата част на Мондеото и от дума на дума ми сподели, че ангренажа ми трябва да го провери
Аз се стреснах, защото е на 5-10 хил. км. Той го знае и въпреки това искаше да го провери. Имал случай (открили го случайно) на ремък QH, който на половината от ресурса бил много зле. Купен от магазин в Надежда 4. Човека се кротна, чак като му казах, че моите ремъци са пак от този магазин, на са Dayco.
Та мисълта ми е да ви предупредя, който е с ремъци на QH да вземе да им хвърли едно око и да се проверяват, за да не стане беля.
Може някой да е попаднал на дефектна партида.
П.П. Не искам да правя антиреклама на никой. Още повече, че и аз си пазарувам някои нещо с марка QH, пазарувам и от този магазин, понякога.

Та мисълта ми е да ви предупредя, който е с ремъци на QH да вземе да им хвърли едно око и да се проверяват, за да не стане беля.
Може някой да е попаднал на дефектна партида.
П.П. Не искам да правя антиреклама на никой. Още повече, че и аз си пазарувам някои нещо с марка QH, пазарувам и от този магазин, понякога.
-
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Колеги, тук исках само да ви предупредя да си погледнете ремъците. За това не се изискват кой знае какви монтьорски умения. Единственото което си иска е заинтересованост.
Изрично съм казал, че не искам да правя антиреклама на марката QH, както и на въпросния магазин!!!
Да, колега прав си, че може да е от кофти ролка, но ако не я чуваш и не отвориш да погледнеш какво следва? -Късане на ремък.
Може случаят за който споченах да е бил проблемна ролка - да, но какво пречи да се провери ремъка? Който иска разбира се
П.П. Моля, модератора да заключи темата. Не съм я пуснал за разискване, а за предупреждения
Изрично съм казал, че не искам да правя антиреклама на марката QH, както и на въпросния магазин!!!
Да, колега прав си, че може да е от кофти ролка, но ако не я чуваш и не отвориш да погледнеш какво следва? -Късане на ремък.
Може случаят за който споченах да е бил проблемна ролка - да, но какво пречи да се провери ремъка? Който иска разбира се

П.П. Моля, модератора да заключи темата. Не съм я пуснал за разискване, а за предупреждения