скоби за маркучите на двигателя
- zelen4uka
- потребител
- Регистриран: 01 юли 2006, 23:08
- Модел на автомобила: SIERRA 2.0I DOHC 1991г
- Контакти:
- Status: Извън линия
скоби за маркучите на двигателя
Къде се продават скоби който са прожинни (без винт) подобни на скобите с който е хванат бензиновия маркуч на двигателя?
Благодарение на прожинните скоби можем да направим колите си като японските без течове от маско и други течности.
Имам японска кола и форд сиерра разликата е тази че японската няма грам масло по двигателя а при форда блика от всякъде.
Къде продават тези пружинни скоби за маркучите ни??????
Благодарение на прожинните скоби можем да направим колите си като японските без течове от маско и други течности.
Имам японска кола и форд сиерра разликата е тази че японската няма грам масло по двигателя а при форда блика от всякъде.
Къде продават тези пружинни скоби за маркучите ни??????
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: скоби за маркучите на двигателя
мен ако питаш...разликата е в качеството на маркучите,а не на скобите...ма това са подробности...
Това,за което пишеш,се нарича Spring Clamp.Има го в два варианта-без винт и подсигурено с винт.Първото е за маркучи с ниско налягане,второто е за високо.Много е трудно за намиране-стара технология е вече.Сега се ползва T-clamp и разни други варианти,чиито винт е с шестостенна глава.Общо взето са се доказали като по-добри.
Това,за което пишеш,се нарича Spring Clamp.Има го в два варианта-без винт и подсигурено с винт.Първото е за маркучи с ниско налягане,второто е за високо.Много е трудно за намиране-стара технология е вече.Сега се ползва T-clamp и разни други варианти,чиито винт е с шестостенна глава.Общо взето са се доказали като по-добри.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!