Тампон

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
petarrs
потребител
потребител
Регистриран: 04 ное 2007, 20:08
Модел на автомобила: Focus 1.8 TDDI `00
Status: Извън линия

Тампон

Мнение от petarrs » 05 апр 2009, 12:40

Здравейте .От Плевен съм. Налага се смяна на тампона на скоростната кутия. Та въпроса е какво да избера - в магазина до градската градина ми го продават за 58 лв. В магазина на ЕВРО 07 го има за 38 лв. От това което прочетох трябва да очаквам вибрации някакви след смяната. Това задължително ли е? Не ми се иска да ми се тресе цялото купе. Става ли да си зема втора употреба , да си е разработен и мек? Това е. Поздрави на всички.
Изображение

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Status: Извън линия

Re: Тампон

Мнение от petkoff_pl » 05 апр 2009, 14:22

petarrs написа:Здравейте .От Плевен съм. Налага се смяна на тампона на скоростната кутия. Та въпроса е какво да избера - в магазина до градската градина ми го продават за 58 лв. В магазина на ЕВРО 07 го има за 38 лв. От това което прочетох трябва да очаквам вибрации някакви след смяната. Това задължително ли е? Не ми се иска да ми се тресе цялото купе. Става ли да си зема втора употреба , да си е разработен и мек? Това е. Поздрави на всички.
:D :D :D Малка част от хората (освен плевенчани или от околноста) ще знаят магазина до градската градина продава части на моторкрафт, така че тези пояснения са важни :wink:

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”