ескорт 16v изхварля малото?
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 14:45
- Модел на автомобила: ford eskort 16v
- Status: Извън линия
ескорт 16v изхварля малото?
може ли някои да ми даде описание на пътя на картерните газове, има една линия която излиза от картера и влиза в главата някаде под инжекторите ,там имам запушване и то здраво... като откачих сварзващия маркуч престана да ми излива маслото под филтъра , но незнам как да отпуша всичко вътре
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Re: ескорт 16v изхварля малото?
Точно къде влизат изгорелите газове не знам колега но имаш запушен филтър според мен.Просто се е спекло маслото вътре и сега не минават картерните газове-не е нищо страшно, даже може да е в тоя маркуч на края този филтър.Би трябвало ако го намериш и измиеш с бензин да се оправи.
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 14:45
- Модел на автомобила: ford eskort 16v
смених маслото , и дори измих джигателя с една приставма , маслото го изхвърля в въздушния филтър по маркуча за картерните газове , а това запушване е в вход колектор за картерни газове в главата предполагам 

- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
ти преди да смениш маслото,що не смъкна тези маркучи на картерните газове и двата за да ги почистиш ,включително и отворите на блока и главата?там практически са запушени,при мен се беше случило това на ескорта ими напълни възд.филтар с масло тотално изгасна на магистралата.После без филтър до Варна ми начупи и сигментите явно с пясък се беше наяла
(cvh мотор)