Проблем с мощността на 1.8 D
-
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2009, 15:43
- Модел на автомобила: fiesta
- Status: Извън линия
Проблем с мощността на 1.8 D
Здравейте колеги!
Не съм сигурен дали темата е точно за тук, но да си кажа.
Купих за жена си една Фиеста - 99 год., дизелче, сменихме всичко необходимо, както си му е реда, масло, филтри, анг. ремък с ролките. Дори се оказа че е с 2 ремъка, втория бил за ГНП-то, та и него смеихме.
Та проблема (според мен де, а според жена ми) е че колата няма мощнос, то че не е бегачка ясно, ама не може да вдигне повече от 110км., а на баир сме на 4-та, 3-та, зависи от баира.
Въпроса ми е дали някой е имал подобен проблем да сподели или да препоръчате сервиз на когото да се доверя и да я погледнат и оправят.
Благодаря предварително
Не съм сигурен дали темата е точно за тук, но да си кажа.
Купих за жена си една Фиеста - 99 год., дизелче, сменихме всичко необходимо, както си му е реда, масло, филтри, анг. ремък с ролките. Дори се оказа че е с 2 ремъка, втория бил за ГНП-то, та и него смеихме.
Та проблема (според мен де, а според жена ми) е че колата няма мощнос, то че не е бегачка ясно, ама не може да вдигне повече от 110км., а на баир сме на 4-та, 3-та, зависи от баира.
Въпроса ми е дали някой е имал подобен проблем да сподели или да препоръчате сервиз на когото да се доверя и да я погледнат и оправят.
Благодаря предварително
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.
Re: Проблем с мощността на 1.8 D
Не разбрах само тези 110 км. в баир ли ги правиш или по равното. Ако е в баир зависи от баира. Надявам се сте сменили въздушен и горивен филтър???? Ако са сменени и няма ефект най вероятно не ти е правилно зацепен ангренажния ремък или ремъка на помпата и от там кофти центровка и липса на мощност. Има го и варианта за кофти гориво?
Не си писал, в кой град си.
Не си писал, в кой град си.
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2007, 16:44
- Модел на автомобила: Фиеста 1.8Д
Re: Проблем с мощността на 1.8 D
според мен е кофти майстор, не са много които разбират на тези помпи и затова не всеки трябва да ги бара защото се получават такива работи.Аз също имам фиеста 1.8 нафта която вдига повече от 110км и се движи доста добре като за дизел и на баирите също нямам проблем е то все пак зависи и от баира де ама все пак.......
ima samo dva vida koli Ford i drygi